19 / 04 / 2024

Gökhan Gerçek: Mahallenin altyapı sorunları var!

 Gökhan Gerçek: Mahallenin altyapı sorunları var!

Saadet Partisi Osmangazi Belediye Başkan Adayı Gökhan Gerçek, seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gerek belde ve mahalle gezileri gerekse esnaf buluşmaları ve kültürel buluşmalarla seçim çalışmalarını yürütüyor.


Saadet Partisi Osmangazi Belediye Başkan Adayı Gökhan Gerçek, seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gerek belde ve mahalle gezileri gerekse esnaf buluşmaları ve kültürel buluşmalarla seçim çalışmalarını yürütüyor. Saadet partisi Osmangazi İlçe Başkanı Ekrem Vatansever ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Başaran Mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinleyen Gökhan Gerçek, sorunların çözümü konusunda görüş alışverişinde bulundu. Mahallenin altyapı sorunları olduğunu ifade eden vatandaşlar asfaltların köstebek yuvası haline döndüğünü söyleyerek demiryolu altındaki mahallelere hizmet gelmiyor şeklinde konuşarak bu mahallelere hizmet verilmesini istediklerini söylediler. Saadet Partisi Osmangazi Belediye Başkan Adayı Gökhan Gerçek; Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a tepki göstererek; "Kendisini bizimle beraber vatandaşları gezmeye davet ediyorum, gelsin de Osmangazi'nin sorunlarını yerinde görsün vatandaşı dinlesin Demiryolu altındaki mahallelere hizmet vermek çok mu zor?" şeklinde konuştu. Gökhan Gerçek biz Osmangazi'nin sıkıntılarını da biliyoruz çözüm yollarını da, milli görüşün belediyecilik anlayışıyla hareket edip herkese eşit hizmet vereceğiz Osmangazi'nin sorunlarına el atıp çözüme kavuşturacağız" dedi. 


GERÇEK, DAVETTEN DAVETE KOŞUYOR

Saadet Partisi Osmangazi Belediye Başkan Adayı Gerçek, esnaf, köy, cenaze, düğün ve ev ziyaretleri yaparak kapı kapı dolaşıyor. Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklamasıyla kolları sıvayan Saadet Partisi Osmangazi Belediye Başkan Adayı Gökhan Gerçek; Osmangazi'nin köylerinde, kahvehanelerinde, dükkânlarında ziyaretlerini sürdürürken, düğün davetlerine katılmayı da ihmal etmiyor. Saadet Partisi Osmangazi Belediye Başkan Adayı Gökhan Gerçek, bir yandan esnaf, köy ve ev ziyaretlerinde vatandaşları dinliyor, diğer yandan taziye ziyaretleri ve düğün cemiyetlerine katılarak vatandaşların iyi ve kötü gününde yalnız bırakmayarak çalışmalarına aralıksız devam ediyor.


GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR

Halkla birlikte olmanın ve onların en güzel günlerinde birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyıp en acı günlerinde de acılarını paylaştıklarını ifade eden Gökhan Gerçek; "Seçimin halkın parasını savurmakla değil, gönülleri kazanmakla alınacak. Biz sadece seçim zamanı değil, her zaman halkımızla beraber olduk, inşallah seçimden sonra da yine onlarla beraber olacağız." dedi. Saadet Partisi Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Selim Sait Terzioğlu ve Osmangazi Belediye Başkan Adayı Gökhan Gerçek Osmangazi İlçe yönetiminin de katıldığı çalışmalarda, Panayır mahallesinde esnaf ve kıraathaneleri ziyaret etti. 


BURSA İYİ YÖNETİLMİYOR

Osmangazi'nin iyi yönetilmediğine vurgu yapan Osmangazi Belediye Başkan Adayı Gökhan Gerçek; "Daha iki aracın yan yana geçemediği yüzlerce sokak varken, bu devirde hâlâ ucu çıkmaz sokaklarda vatandaşlar yaşamaya mahkûm edilirken, yanlış imar planlarıyla Bursa hızla betonlaşmaya, terk edilmişken, hâlâ imarı yapılmamış birçok mahalleye sahipken, daha birçok problemle, Osmangazi yüz yüze bırakılmışken, maddi imkânların çarçur edilmesi, gereksiz yere adeta bir yerlere peşkeş çekilmesi gerçekten, bizleri çok mutsuz ve huzursuz ediyor." şeklinde konuştu. Saadet Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selim Sait Terzioğlu "Halka hizmet hak'ka hizmettir anlayışına sahip bir görüşün miintesibi olarak, Bursa'ya ve Bursa'lılara" hizmet edeceğini ifade ederek; "Yapacağımız çalışmalarda bizlere destek vermenizi bekliyoruz. Gelin hep birlikte Bursa'mızı yaşanabilir yapalım. Belediyeleri kazandığımızda şehrimizi birlikte yöneteceğiz." dedi. 


GARDİYAN DEĞİL, GARSON B ELEDİYECİLİK SUNACAĞIZ

Makam araçlarından el sallayıp giden başkan değil, halkla kucaklaşan, sorunlara çözüm üreten vatandaşın başkanı olacağını söyleyen Gerçek; "Gardiyan belediyecilik değil, garson belediyecilik sunacağız. Vereceğiniz oylar geleceğinize, çoluk çocuğunuza yapacağınız en büyük iyilik olacaktır" dedi. Gerçek, gerçek çarenin Milli Görüş Belediyeciliğini Bursa'ya yaşatmakta olduğunu belirterek; "Halkımızın hizmetinde olacağız. Halkımız belediyesine her an ulaşabilecek ve sorunlarını ileteceği, 7 gün 24 saat halkımızın bizlere ulaşacağı, sorunların çözüleceği sistemi kuracağız." dedi. Su şehri Bursa'da "Uludağ'ın eteklerinde Türkiye'nin en pahalı suyunu içiyoruz." diyen Saadet Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selim Sait Terzioğlu, su fiyatlarını ucuzlatacaklarını söyledi. Ayrıca kentsel dönüşümde daha akılcı projeler geliştireceklerini anlatan Terzioğlu, "Mevcut durumda geçimini zor temin eden vatandaşlarımızın bu borcun altından kalkması mümkün değil." dedi. 


HALK PAHALILIKTAN, ESNAF DURGUNLUKTAN ŞİKÂYETÇİ

Halkla tek tek tokalaşan ve esnafın sorunlarını dinleyen Gökhan Gerçek'e halk pahalılıktan dert yanarken sofralarımızın vazgeçilmezi kuru fasulye 12 lira oldu dediler. Esnaflarda işlerin durgun olduğundan şikâyet ederken bir bakliyat esnafı fasulyede son yıllarda hiçbir gıdada görülmeyen fiyat artışına şahit olduklarını belirterek Kuru fasulye yemek artık lüks oldu" diye konuştu. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Gökhan Gerçek Bizler her zaman sizlerle iç içeyiz ve gördüğümüz tablo net: Halkımız artık yeter diyor, Milli Görüş kadrolarını iş başında görmek istiyor dedi. İşte bu yüzden, omuzlarımızdaki bu ağır vebalden dolayı gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız ve başta Osmangazi olmak üzere tüm Türkiye'de belediyelere Milli Görüş Sancağını dikeceğiz inşallah" dedi. 


"HALKIN İÇİNDE, HALKIN ARASINDAYIZ"

Saadet partisi Osmangazi Belediye Başkan Adayı Gökhan Gerçek "Halkın içinde, halkın arasındayız onlar bizi biliyor, bizi bekliyor, biz geliyoruz" dedi. 

Saadet partisi Osmangazi belediye başkan adayı Gökhan Gerçek ve Osmangazi yönetim kurulu üyeleri mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Hamzabey, Muradiyeve Demirkapı mahallelerini ziyaret eden Saadet partisi Osmangazi belediye başkan adayı Gökhan Gerçek Muradiyespor kulübü ve Muradiye Okçuluk Avcılık Atıcılık Kulübü Lokalini ziyaret ederek Projeleri hakkında bilgi verdi. 


MURADİYE, SAADET'İ BEKLİYOR

Vatandaşların Otopark ve Mahallemizin alt yapısının yenilenmesi gerekiyor talepleri üzerine Saadet partisi Osmangazi Belediye Başkan Adayı Gökhan Gerçek Bursa'mızın en eski mahallelerinden olan Muradiye mahallesinin turizm açısından önemli olduğuna dikkat çekerek, önümüzdeki seçimler taklitçi partilerden kurtulmak için bir fırsattır. Hizmet istiyorsanız adres bellidir; Saadet Partisidir, inşaallah seçilmemiz halinde Muradiye mahallemize tekrar geleceğiz ve "Sorunlar ve bunların çözüm noktasında neler yapabiliriz? Bunu sizlerle görüşüp mahallemizin sorunlarını beraber çözeceğiz dedi. Hamzabey mahallesinde Rumeli göçmenleri derneğini ziyaret eden Saadet partisi Osmangazi belediye başkan adayı Gökhan Gerçek dernek üyelerine projelerini anlattı. Gecenin ilerleyen saatlerinde Demirkapı mahallesinde kıraathane ziyareti yaparak 30 Mart yerel seçimleri için destek isteyen Gökhan Gerçek Saadet partisi kazandığı takdirde Osmangazi kazanacak Türkiye kazanacak dedi


DEMİRTAŞ'TA SORUNLAR DAĞLAR KADAR

Saadet partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selim Sait Terzioğlu ve Osmangazi Belediye Başkan Adayı Gökhan Gerçek seçim çalışmaları kapsamında çok sayıda partiliyle birlikte Demirtaş bölgesini ziyaret ettiler. Esnaf ve bölge sakinleri ile sohbet eden belediye başkan adayları Demirtaş çay bahçesinde nokta mitingi yapan saadet partili adaylar vatandaşların sorunlarını da dinleyerek görüş alışverişinde bulundular. 

Demirtaş bölgesinin sürekli göç aldığına dikkat çeken vatandaşlar; Müteahhitlerin gelişi güzel yaptıkları binaların otopark sorunu gün geçtikçe içinden çıkılmaz hal alıyor. Belediyemiz varken yine sıkıntımız çoktu ama en azından yollar sokaklar temizleniyordu şimdi ise Demirtaş'ı pislik götürüyor. 

Baraj yolundaki taşocağınm ormanı katletti, yolları mahvetti, rüzgar ile dağılan tozu Demirtaş'ı da mahvediyor dediler. Ayrıca bölgeye ulaşım konusunda belediyenin yeterli ilgi göstermediğini düşünen vatandaşlar raylı sistemin bu bölgeye gelmesini isteyerek Saadet partili adaylara sorunlarını anlattılar. 


SORUNLARI BİR BİR ÇÖZECEĞİZ

 Bursa'nın büyük sorunları olduğunu dile getiren Saadet Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selim Sait Terzioğlu kentin bu kötü talihinden kurtulmasının tek çaresinin Milli Görüş'te olduğunu da dile getirerek, projeleriyle bu sorunları bir bir çözeceklerini ifade eti. Saadet Partisi Osmangazi Belediye Başkan Adayı Gökhan Gerçek halka hizmet edilmiyor. Boy boy reklamlar yayınlıyorlar, halkın paraları çar çur ediliyor. Bütçeden eğlence programlarına binlerce lira harcandı. Eğlenceye harcanan paralar vatandaşın refahı için harcansın. 

Şeffaf, tarafsız ve dürüst olmak başlıca hedefimiz" açıklamasında bulunarak; Osmangazi'yi Milli Görüş belediyeciliği ile tanıştırmayı amaçlıyoruz. Bu konuda azimliyiz, kararlıyız. Biz çalışırsak, kararlı olursak, inanırsakrabbim bize yardımcı olur" dedi. 


"GERÇEK, KOMŞULARI DİNLİYOR" 

Saadet Partisi Osmangazi Belediye Başkan Adayı Gökhan Gerçek, gerçekleştirdiği ev ziyaretleri ile vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. "Başkan Komşuları dinliyor" projesi çerçevesinde samimi bir oltamda ve vatandaşların yoğun ilgisi ile gerçekleşen ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Gerçek; Osmangazi için yapılacak çalışma ve projeler hakkında halka bilgiler veriyor. Muradiye mahallesinde gerçekleştirmiş olduğu ev ziyaretinde konuşan Gerçek; "Biz yaptığımız bu ziyaretlerde vatandaşlarımızın talep ve isteklerinin yanı sıra halkımıza yapılması gereken çalışmalar ve yapılacak projeler hakkında bilgiler veriyoruz. Osmangazi için önemli projelerimiz mevcut, sizlerin görüş ve önerileri bize yol gösterecektir, görüşleriniz, önerileriniz ve desteğiniz bize güç verecektir." dedi. Vatandaşlar da sohbet ortamında geçen söyleşide sorular sorarak Belediye Başkan Adayı Gökhan Gerçek'ten projeleri hakkında bilgiler aldılar. 


Bursa Haber




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler