28 / 03 / 2024

Haliliye Bakımlı köyünde cami temeli törenle atıldı!

 Haliliye Bakımlı köyünde cami temeli törenle atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, bugün Haliliye ilçesine bağlı Bakımlı köyüne giderek cami inşaatı temel atma törenine katıldı...



Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, bugün Haliliye ilçesine bağlı Bakımlı köyüne giderek cami inşaatı temel atma törenine katıldı.


Bakımlı köyüne giden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, burada köylü vatandaşlarla bir araya geldiler. Güvenç ve Demirkol’a Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ŞUSKİ) Genel Müdürü Uğur Büyükhatipoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya ve bazı meclis üyeleri eşlik etti. Yoğun bir ilgi karşılanan Başkanlar Güvenç ve Demirkol, burada yapımına başlanılan Bakımlı Köyü Camisinin temel atma törenine katılarak, yapılacak caminin hayırlı olması temennisinde bulundu. Dualar ve kurban kesimiyle gerçekleşen temel atma töreninde kısa bir konuşma gerçekleştiren Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, “Bu camimizin kıyamete kadar açık olmasını temenni ediyorum. Bu vesile ile başta İl Müftüsü İhsan Açık olmak üzere tüm köy halkına, yardımcı olanlardan Allah Razı olsun” diye konuştu. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ise konuşmasında, Bu camimiz, çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza hizmet verecek, gönülleri yumuşatacaktır, inşallah. Tüm Şanlıurfa’da olduğu gibi Bakımlı Köyü’de bizim evimiz, barkımız, ocağımız diye düşünüyoruz. Gençlerimize çocuklarımıza layık bir hizmet üretiriz. Çünkü Şanlıurfa önemli bir kent, 1 milyon 800 bin nüfusumuz var. hakikaten güzel şeyler yapıp, şu şehrin önünü açalım. Biz her zaman yanınızdayız, emrinizdeyiz, hizmetinizdeyiz. Bunu her zaman söyledik. Kapımız her zaman sizlere açık dün öyleydi, bugün öyle, yarında öyle olacak. Şunu bilin ki devlet her zaman milletinin yanındadır. Asla kendinizi kimsesiz yalnız hissetmeyeceksiniz. El birliği ile gelecek nesilleri kurtarmamız lazım. Yoksa yol yapabilirsiniz, bina yapabilirsiniz ama oralardan insan yetiştiremezseniz nesli mahvedersiniz, geleceği mahvedersiniz. Biz sadece yol, bina yapmakla kalmayacağız, nesil yetiştireceğiz. Beraber yürüyeceğiz, her türlü hayır işinde yanınızda olacağız, arkanızda olacağız” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından beton mikserlerin butonuna basılarak ilk temel atıldı. Temel atma törenin ardından Başkanlar Güvenç ve Demirkol, Bakımlı köyünde taziye ziyaretleri gerçekleştirerek baş sağlığı dileklerinde bulundular.



Malatya Gerçek