28 / 03 / 2024

Hüseyin Sözlü, Adanalı müteahhitlerden iddialı projeler istedi!

Hüseyin Sözlü, Adanalı müteahhitlerden iddialı projeler istedi!

Adana Müteahhitler Birliği Başkanı Sedat Teoman Güneşli ve Yönetim Kurulu üyeleri Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Sözlü, Adanalı müteahhitlerden iddialı projeler istedi...


Adana Müteahhitler Birliği Başkanı Sedat Teoman Güneşli ve Yönetim Kurulu üyeleri Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.


Hüseyin Sözlü’ye başarılar dileyen Güneşli, ziyarette Adanalı müteahhitler olarak Büyükşehir Belediyesi’nden beklentilerini dile getirdi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de, müteahhitlerin önünü açacaklarını ve Adanalı müteahhitlerle çalışmak istediklerini söyledi.


Müteahhitlere geniş ortaklıklar kurarak iddialı projeler hazırlaması önerisinde bulunan Hüseyin Sözlü, “Ada bazında uygulamalar yapacağız ve konut üretim alanları oluşturacağız. Müteahhitlerimize ve mal sahiplerine fazladan yük bindirmeyeceğiz. Sizler de Adana’nın çıtasını yükseltin, bizden de destek isteyin. İmar düzenlemelerine ve yapı yönetmeliğinde standartlar getireceğiz. Adana bundan sonra kalitesi ve standardı yüksek binalara kavuşacak. Bu konuda iddialıyız” şeklinde konuştu



Haber Aktüel