28 / 03 / 2024

İzmir Doğanlar Stadyumu bir yıl tamamlanacak!

 İzmir Doğanlar Stadyumu bir yıl tamamlanacak!

İzmir'in Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, 10 bin kişilik Doğanlar Stadyumu'nun bir yıl içinde tamamlanacağını söyleyerek, Altındağ Spor Salonu'nun yapımını da bazı değişikliklerle hızlandırıp halkın hizmetine sunacaklarını açıkladı...



İzmir'in Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Doğanlar Stadyumu ve Altındağ Spor Salonu inşaatlarında incelemelerde bulundu. 10 bin kişilik Doğanlar Stadyumu'nun bir yıl içinde tamamlanacağını söyleyen Atila, Altındağ Spor Salonu'nun yapımını da bazı değişikliklerle hızlandırıp daha ekonomik bir şekilde halkın hizmetine sunacaklarını açıkladı.


Yapımı devam eden projelerin eksiklerini, yüksek mimar olmasının da avantajıyla kontrol ederek yeni çözümler üreteceklerini belirten Başkan Atila, “İncelemelerimize Doğanlar Stadyumu’ndan başladık. Yaklaşık 10 bin kişilik stadyum bir senede tamamlanacak. Hızlı ve sağlıklı bir şekilde tamamlanması için kontrollerimiz devam edecek.” dedi. Altındağ Spor Salonu’nda da 2 bin 500 kişinin aynı anda spor müsabakalarını seyredebileceğini vurguladı.


 

Ege Meclisi




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler