25 / 04 / 2024

Kemer yüzde 87 değişim istiyor!

Kemer yüzde 87 değişim istiyor!

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Kemer Belediye Başkan Adayı Umut Güneş, CHP'nin Kemer'de birinci parti konumuna geldiğini belirterek, seçmenin yüzde 87'sinin değişim taraftan olduğunu kaydetti


Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte Kuzdere'de seçim çalışmasını yürüten CHP Adayı Umut Güneş, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Güneş, bir partinin geçtiğimiz günlerde kamuoyunun nabzını tutmak üzere çalışma içine girdiğini ancak bu çalışmanın sonucunda CHP kendisine en yakın partiye 2 puan fark attığının ortaya çıktığını dile getirdi. 


Seçmenlerin, Beldibi'nden Çıralı'ya kadar CHP'nin lehine bir eğilim içinde olduğunun tespit edildiğini anlatan Güneş, seçim atmosferine girilmeden önce yapılan bir çalışmada da seçmenlerin yüzde 87'sinin değişim taraftarı olduğunun anlaşıldığını söyledi. Güneş, bu değişim ve yeniliğin temsilcisinin de CHP olduğunun altını çizdi. 


"HALK ESKİ YÜZLERDEN BIKTI" 


Kemer halkının eski siyasetçilerden ve eskimiş yüzlerden bıktığını, artık yeni yüz, yeni kan, yenilik sahibi ve vizyonu olan bir belediye başkanı istediğini söyleyen Güneş, "Her şeye rağmen en doğru anket sonucu, sandıktan çıkacaktır. Bu da 30 Mart'ta belli olacak. 

Kemer ve Tekirova, hak ettiği hizmeti Mustafa Gül ve Yusuf Üras'tan alamıyor. Üras'ın bağlı olduğu parti iktidarda olmasına rağmen Tekirova'ya son dört yılda bir çivi bile çakılmadı" dedi. 


Güneş, Ak Parti Adayı Yusuf Üras ile bir işadamı arasındaki diyalogu ilginç olarak nitelendirerek, yapılan imaların siyasi düzeye yakışmadığını bildirdi. Kuzdere'nin üvey evlat muamelesi gördüğünü belirten Güneş, halen imar planının gerçekleşmemesini de buna en büyük delil oluşturduğunu vurguladı. Güneş, Kuzdere'ye imar sözü verdi ve bugüne kadar yapılmamasını da 'Bu bizim en büyük ayıbı m izdir' diyerek, esnafa kapalı pazaryeri yapılması sözünü verdi. 


Antalya Kemer Gözcü Gazetesi