23 / 04 / 2024

Konya Numune Hastanesi ihalesi bugün yapıldı! 16 firma katıldı!

 Konya Numune Hastanesi ihalesi bugün yapıldı! 16 firma katıldı!

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Numune Hastanesi'nin ihalesiyle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Baloğlu, şunları ifade etti: "Selçuklu Yenişehir Mahallesi'nde yapımına başlanan ve yasal süreçler sonucunda 22.09.2014 tarihinde TOKİ tarafından tekrar ihalesi yapılan 500 yataklı Konya Numune Hastanesi yapım ihalesine 16 firma iştirak etmiştir.


2 yıllık bir gecikmenin olduğu Numune Hastanesi'nde yeniden ihaleye çıkıldı. Numune Hastenesi'nin inşaatındaki belirsizlik son buluyor. 2012 yılında inşaatına başlanan Numune Hastanesi'nin yeni ihalesi önceki gün yapıldı. İhaleye 16 firma katıldı. TOKİ,teklifleri değerlendirmeye aldı.Yasal süreç önümüzdeki günlerde sonuçlanacak. 


Hastane inşaatının ihalesini alan VARYAP firması geçtiğimiz aylarda sözleşmeyi fesh etmişti. AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Numune Hastanesi'nin ihalesiyle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Baloğlu, şunları ifade etti: "Selçuklu Yenişehir Mahallesi'nde yapımına başlanan ve yasal süreçler sonucunda 22.09.2014 tarihinde  TOKİ  tarafından tekrar ihalesi yapılan 500 yataklı Konya Numune Hastanesi yapım ihalesine 16 firma iştirak etmiştir. 


Bu firmalardan 4 tanesi teknik yetersizlik sebebiyle değerlendirme dışı tutulmuştur. Değerlendirmeye alınan 12 firmanın teklifi TOKİ tarafından yasal süreç içerisinde sonuçlandırılacaktır. İhalenin sonucu en kısa zamanda kamuoyuyla paylaşılacaktır." Numune Hastanesi, sağlık hizmetlerinde önemli bir yer tutuyor. Bu nedenle kamuoyu, hastane inşaatına bir an önce başlanmasını istiyor.


Merhaba 



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016