29 / 03 / 2024

Maltepe Yalçın Kızılay Kapalı Spor Kompleksinin yapımı tamamlandı!

 Maltepe Yalçın Kızılay Kapalı Spor Kompleksinin yapımı tamamlandı!

Yaşlıların sağlığını ve yaşamlarını güven altına almaya yönelik başarılı projelere imza atan Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, bir yandan da gençlere ve geleceğe yatırım yapıyor...



Yaşlıların sağlığını ve yaşamlarını güven altına almaya yönelik başarılı projelere imza atan Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, bir yandan da gençlere ve geleceğe yatırım yapıyor. Ruh ve beden sağlığı için en önemli unsurlardan biri olan sporu, Maltepeli vatandaşlar için kolaylaştıran Başkan Zengin, hayata geçirdiği kapalı spor salonuyla Maltepe'nin en önemli eksiklerinden birini daha gidermiş oldu. 


Şimdiye kadar hiç kapalı spor salonu bulunmayan Maltepe'nin artık spor salonu var. Altayçeşme Yalçın Kızılay Kapalı Spor Kompleksinin yapımı tamamlandı. Kompleksin içinde voleybol ve basketbol sahaları, fitness salonu ve yarı olimpik yüzme havuzu bulunuyor. 


Esenkent'te farklı anlayış 


Yerinde dönüşümün güzel bir örneğini Esenkent mahallesinde verdiklerini anlatan Başkan Zengin, "Esenkent imar planlarını yaparken vatandaşlarımızın için neler yapabileceğimize baktık. Şimdi oradaki insanlarımız kendi eskimiş binalarını bir bayram havası içinde bizim ombudsmanlığımızla, müteahhitlerle görüşerek kendileri dönüşümlerini sağlıyorlar. Esenkent'te farklı bir anlayış sağlandı. Esenkent'ten aldığımız rüzgarla Gülsuyu ve Gülensu imar çalışmalarımız da vatandaşlarımızla bilgilendirme toplantılarıyla devam ediyor. Çözümü birlikte bulacağımız; kusursuz, sorunsuz yaratabileceğimiz bir ortam sağlayan için tüm sivil toplum kuruluşlarına, üniversitelerdeki arkadaşlarımı ve belediyedeki tüm arkadaşlarıma; tüm yürekli dostlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu. 


Park sayısı artıyor 


Başkan Prof. Dr. Mustafa Zengin, çevre konusunda da Maltepe'nin yüzünü güldürecek çalışmalar yapmaya devam ediyor. Bulduğu bütün boş alanlara park yapabilmek iddiasıyla yola çıkan Başkan Zengin, bu konuda ne kadar kararlı olduğunu ilçeye kazandırdığı parklarla kanıtladı. Sadece büyükler değil minik vatandaşlar için de çalıştıklarını ifade eden Başkan, her fırsatta birçok yerde semt sakinlerinin bir araya gelebileceği sosyal donatı merkezleri yaratıyor. On yedi yılda 65 park yapılan Maltepe'de Başkan Zengin'in açtığı park sayısı bu yıl 100'e yaklaştı. 


Cumhuriyet Yerel Yönetimler