28 / 03 / 2024

Sakarya Söğütlü Park hizmete girdi!

Sakarya Söğütlü Park hizmete girdi!

Sakarya Söğütlü Park açıldı. Gerçekleştirilen açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Vali Hüseyin Avni Coş katıldı.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Söğütlü’de inşa edilen sosyal tesisler hizmete alındı. Gerçekleştirilen açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra Vali Hüseyin Avni Coş, AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Söğütlü Kaymakamı Önder Bozkurt, İl kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Adem Fidan ile çok sayıda vatandaş katıldı.



Tesis, bin 400 metrekare

Programın açılış konuşmasını yapan Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “Büyükşehir Belediyemizin tüm ilçelerde çalışmaları devam etmektedir. Bu akşam da Söğütlümüzün markası olacak yeni sosyal tesisimizi açıyoruz. Yaklaşık bin 400 metrekare alan üzerine inşa edilen bu sosyal tesisler, ilçemize önemli bir değer katacak. Vatandaşlarımız adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.



Daha güzel eserler kazandıracağız

Ramazan ayında tutulan oruçların ve yapılan ibadetlerin kabul olması için dua ederek konuşmasına başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, vatandaşların aileleri ile hayırlı bayram geçirmelerini temenni etti. Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerimizin gelişimine katkı sağlayacak yatırımlarımıza devam ediyoruz. Söğütlümüze de sosyal tesis kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemize, hemşerilerimize hayırlı olsun. Birlik ve beraberliğimiz, birbirimize olan güvenimiz devam ettiği sürece, inşallah şehrimize çok daha güzel eserler kazandırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.



İnşallah istikrar devam edecek

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, “Hamdolsun, Ramazan bereketiyle geldi. Tüm ilçelerimizde birçok tesis açıldı, temeller atıldı. Bu projeler birlik ve beraberliğin, istikrarın sağladığı imkânlarla oluyor.  Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var. 10 Ağustos’ta sandığa gideceğiz. İnşallah milletimiz bu istikrarın sürmesi için bir kez daha Erdoğan diyecek. Sakarya’nın milletin adamına sahip çıkacağına yürekten inanıyoruz” şeklinde konuştu.



İlçemize hayırlı olsun

Sakarya’da huzur ve mutluluk dolu Ramazan ayını geride bıraktıklarını ifade ederek konuşmasına başlayan Vali Coş, “Bizi bir araya getiren Büyükşehir Belediyemize ve Söğütlü Belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Hizmete alınan sosyal tesislerin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah hemşerilerimiz aileleri ile bu mekânda hoşça vakit geçirecek, misafirlerini ağırlayacak. Söğütlü’nün sosyal gelişimine katkı sağlayacak bu projenin hayata geçirilmesinde emeği olan değerli Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ilçe belediye başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi. Vali Coş’un konuşmasının ardından Söğütlü Bahçem Park’ın açılışı gerçekleştirildi.



Sakarya Büyükşehir Belediyesi



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri