19 / 04 / 2024

Sarısu'da 26 bin metrekareye sağlık tesisi!

 Sarısu'da 26 bin metrekareye sağlık tesisi!

CHP’li Konyaaltı Belediye Başkanı ve adayı Muhittin Böcek, Sarısu Mahallesi’nde mülkiyeti Konyaaltı Belediyesi’ne ait olan 26 bin metrekare alan üzerine Sağlık Tesisi inşa edeceklerini söyledi...



CHP’li Konyaaltı Belediye Başkanı ve adayı Muhittin Böcek, Öğretmenevleri ve Sarısu’da mahalle toplantıları düzenledi.


Başkan Böcek, Konyaaltı Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin anlatıldığı tanıtım filmiyle başlayan toplantılarda, yeni dönemde yapacak olduğu projeleri anlattı. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Sarısu Mahallesi’nde mülkiyeti Konyaaltı Belediyesi’ne ait olan 26 bin metrekare alan üzerine Sağlık Tesisi inşa edeceklerini, Hurma, Sarısu ve Liman Mahalleleri’nin odağında yer alan arazi üzerine sağlık kompleksi planladıklarını dile getiren Başkan Muhittin Böcek, proje içerisinde İhtisas Hastanesi, Yaşlı Bakım ve Reabilitasyon Merkezi ve Engelsiz Yaşam Merkezi gibi tesislerin yer alacağını söyledi. Geride kalan dönemde Sarısu Mahallesi’ne bir çok yatırım yaptıklarının da altını çizen Başkan Böcek, gerek modern parklar olsun gerek ise sıcak asfalt kaplama yollar olsun, bölgeye modern bir kimlik kazandırdıklarını kaydetti.


Öğretmenevleri sakinleri coşkuyla karşıladı Sarısu Mahallesi sonrasında Öğretmenevleri Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Muhittin Böcek, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.


Başkan Böcek, yeni dönem için gerçekçi bir yaklaşımla 25 proje hazırladıklarını söyledi. “25 projeden 12’sinin mülkiyeti Konyaaltı Belediyesi’ne aittir” diyen Başkan Böcek, yeni dönemde projelerin çok hızlı bir şekilde hayat bulacağını kaydetti.


Konuşmasının ardından vatandaşların sorularını yanıtlayan Böcek, Antalya’nın kayak merkezi Saklıkent’e ulaşım yolunun bozuk olduğuyla ilgili bir soruya, “Saklıkent kent ve çevre köyler bizim hizmet alanımızda değil. Ancak 30 Mart 2014 tarihi itibariyle bu yerler Konyaaltı Belediyesi’nin birer mahallesi olacak ve tıpkı Arapsuyu, Uncalı ya da Gürsu mahalleleri gibi Saklıkent’te belediyenin tüm alt yapı hizmetlerinden faydalanacak” şeklinde yanıt verdi.



Aksu Gündem





Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri