25 / 04 / 2024

Serdivan 54. Cadde projesinin ihalesi Mayıs'ta!

Serdivan 54. Cadde projesinin ihalesi Mayıs'ta!

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, projenin hazırlık aşamasının tamamlandığını da ifade ederek Mayıs ayı içerisinde ihaleye çıkılacağını söyledi.


Serpan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın seçim taahhütnamesinde yer alan ve Serpan’ın vizyon projesi olarak adlandırılan 54. Cadde için encümenden yetki çıktı. Serpan Belediyesi Nisan Ayı olağan meclis gündeminde Serpan Belediyesi’nin vizyon projesi olan 54. Cadde’nin ihalesi için Başkan Yusuf Alemdar’a ve encümene yetki verilmesi de görüşüldü ve yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi. Yusuf Alemdar, projenin hazırlık aşamasının tamamlandığını da ifade ederek Mayıs ayı içerisinde ihaleye çıkılacağını söyledi.


Başkan Alemdar, 54. Cadde’nin Serpan’ın var olan marka değerini daha da yukarılara taşıyacağını ifade ederek; 54. Cadde ile sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda önemli bir hizmetin daha kazandırılacağını belirtti. Gündemde ayrıca askı süreci tamamlanan; Aralık, Aşağıdereköy, Beşevler, Çubuklu, Dağyoncalı, Kızılcıklı, Meşeli, Uzunköy ve Yukarıdereköy Mahallelerinin kırsal yerleşme sınırları ile ilgili itirazları içeren madde de görüşüldü ve oy birliği ile İmar Komisyonu’na havale edildi.


Recep ÖZKAN/Akşam Haberleri Gazetesi