19 / 04 / 2024

Siirt Pervari yolu yatırım programına alındı!

 Siirt Pervari yolu yatırım programına alındı!

Siirt’i Pervari’ye bağlayan karayolu, 2014 yılını yatırım programına alındı. AK Parti Siirt Milletvekilleri Osman Ören ve Afif Demirkıran, Siirt-Pervari karayolunun 2014 yılı yatırım programına alındığını açıkladı...



Siirt’i Pervari’ye bağlayan karayolu, 2014 yılını yatırım programına alındı.


AK Parti Siirt Milletvekilleri Osman Ören ve Afif Demirkıran, Siirt-Pervari karayolunun 2014 yılı yatırım programına alındığını açıkladı. Yatırım programı ile ilgili gazetecilere bilgi veren iki vekil, Ulaştırma Bakanı, Bakan Yardımcısı, Ulaştırma Müsteşarı ve Karayolları Genel Müdürleri ile görüşme yapıldığını ve ilçenin karayolunun yatırım programına alındığını kaydetti.


AK Parti Siirt Milletvekili Afif Demirkıran, “Uzun zamandır bitirilmesi için ciddi bir çalışma yaptığımız ve daha önce 10 km’lik bölümünü yaptığımız Siirt-Pervari yolunun tamamının yapılması için Ulaştırma Bakanı, Bakan Yardımcısı, Ulaştırma Müsteşarı ve Karayolları Genel Müdürü ile yaptığımız yoğun görüşmelerden sonuç alarak, Siirt Pervari yolunun tümünün 2014 yılı yatırım programına alınmasını sağladık.” dedi.



Siirt Manşet