23 / 04 / 2024

Trabzon Araklı'da 24 projenin temeli atıldı!

 Trabzon Araklı'da 24 projenin temeli atıldı!

İçme suyu ve arıtma basta olmak üzere Araklı 'nın altyapısısını güçlendirecek 24 dev projenin temeli atıldı. Törene Orman Bakanı Veysel Eroğlu, milletvekilleri ve vatandaşlar katıldı.



İçme suyu ve arıtma basta olmak üzere Araklı'nın altyapısısını güçlendirecek 24 dev projenin temeli atıldı. Törene Orman Bakanı Eroğlu, milletvekilleri ve vatandaşlar katıldı. 


Araklı içme suyu ve arıtma inşaatı, Karadere ve Küçükdere ıslahı projelerinin temel atma töreninde ev sahipliğini Kaymakam Adnan Tezcan ve Belediye Başkanımız Recep Çebi yaptı. Programda; Trabzon Milletvekilleri, ilçe Belediye Başkanları, DSİ ve Orman Genel Müdürlüğü ve İlbank yetkilileri, Bölge Müdürleri, İl Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Birçok yerden görüntülü konferans yoluyla, Trabzonda 225 milyon TL'lik 24 tesisin toplu temel atma töreni gerçekleştirildi. Programda Başkanlık makamına gelen protokol üyeleri, ilçeye kazandırdıkları yatırımlardan ötürü, Belediye Başkam Recep Çebi tarafından üzerinde Araklı resimleri bulunan hediyeler verildi.


Star