24 / 04 / 2024

Vodafone Arena şimdiden Avrupa'nın ilgisini çekmeyi başardı!

Vodafone Arena şimdiden Avrupa'nın ilgisini çekmeyi başardı!

Fransızlar, Vodafone Arena için şu ifadeleri kullandı: “Beşiktaş, 40 bin kişilik ultra modern bir stat inşa ediyor. Vodafone tarafından finanse edilen stat, aynı zamanda müzik ve moda gibi farklı konseptlere de adanmış bir tapınak olacak" dedi


Takım ligde şampiyonluk yarışının uzağında kalıyor, Manuel Fernandes gibi bir yıldız ‘istenmeyen adam’ haline geliyor, TFF ile kulüp arasındaki gerilim her geçen gün artıyor.


Tüm bu ‘simsiyah’ tablonun yanında Beşiktaş’ın ‘bembeyaz’ yüzü ise Vodafone Arena...Beşiktaş’ın yeni yuvası, daha temeli bile atılmadan Avrupa’nın ilgisini çekmeyi başardı.


Fransız spor sitesi Sportune.fr; Siyah-Beyazlı takımın yeni yuvasını “Önümüzdeki sezon tamamlanacak en etkileyici 10 stat” arasında gösterdi. Fransızlar, Vodafone Arena için şu ifadeleri kullandı:


“Beşiktaş, İstanbul’un en değerli yerlerinden birinde 40 bin kişilik ultra modern bir stat inşa ediyor. Vodafone tarafından finanse edilen stat, aynı zamanda müzik ve moda gibi farklı konseptlere de adanmış bir tapınak olacak.”


HaberTürk