28 / 03 / 2024

Yakup Odabaşı: Gölbaşı'na bin konutluk proje yapacağız!

Yakup Odabaşı: Gölbaşı'na bin konutluk proje yapacağız!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı, 5 yıllık tecrübeyle yeni dönemde Gölbaşı’nı daha güzel günlerin beklediğini söyledi. Odabaşı, Gölbaşı için yeni dönem projelerini tanıttı...


Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı, 5 yıllık tecrübeyle yeni dönemde Gölbaşı’nı daha güzel günlerin beklediğini söyledi. 30 Mart Pazar günkü seçimlere yönelik projelerini tanıtan Başkan Odabaşı, “Gölbaşı’nda yaşattığımız değişim herkes tarafından fark ediliyor. Modern ve çağdaş kent Gölbaşı’na imza atmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.


Gölbaşı Belediyesi Hizmet ve Proje Tanıtım Bürosu’nda düzenlenen toplantıda, Başkan Yakup Odabaşı, Gölbaşı için hazırladığı projelerini tanıtan 2009’dan 2014’e ilk dönemini özetlerken şunları söyledi:


“HER TALEBE CEVAP VERDİK”


“5 yıldır vatandaşlarımızın her talebine cevap vermeye gayret gösterdik. Çok geniş bir alana sahip olan Gölbaşı’mızın her köşesine hizmet ulaştırdık. Bu dönemde karşılaştığımız her zorluğu halkımızın desteğiyle aştık. Çocuklarımızla, kadınlarımızla, engellilerimizle, yaşlılarımızla, toplumun her kesimiyle birlikte olduk. Bundan sonraki dönem için de hep insana temas eden, hayal ürünü olmayan projeler hazırladık.”


YENİ DÖNEMİN PRESTİJ PROJELERİ


MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı ve Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, yeni dönemin prestij projelere damga vuracağına dikkat çekti. Başkan Odabaşı, Ankara Evleri Projesinin Gölbaşı’nda tarihi dokusunu yaşatacağını ve görsel kirliliği engelleyeceğini bildirdi. Gölbaşı’nın iki yakasını bir araya getirecek Konya Yolu Projesinin, 126 metre yüksekliğindeki Mogan Kule Projesinin, 1000 Konutluk Sosyal Konut Projesinin, Seğmenler ve Karşıyaka Kapalı Pazar ve Otopark Projelerinin, Termal Tesis Projesinin ve diğer projelerin yeni döneme damga vuracağını belirten Başkan Odabaşı, şunları söyledi:


“Mogan Gölümüze sahip çıkmak için gölün doğu yakasında hayata geçecek bir prestij proje hazırladık. Proje ile gölün çevresini Ankara’nın muhteşem bir alanı haline getireceğiz. Cephe yenileme ve sokak sağlıklaştırma projemizde devam edeceğiz. TOKİ’de yaşayan vatandaşlarımızın aktivite alanları sağlayacağız. Hamamları, spor salonları, kültür alanlarıyla TOKİ Kültür Merkezimizi hizmete açacağız.


TOKİ Yolu üzerinde yaklaşık 120 dönümlük bir alanda hayata geçireceğimiz başka bir projemiz ile hem TOKİ, hem TED Koleji, hem de Şafak Mahallesi’nde oturan vatandaşlarımıza spor alanlarımız, sosyal alanlarımız, yeşil alanlarımız ve bitki labirenti ile hizmet vereceğiz. TOKİ Yolu üstünde yapacağımız MiniTürk Gölpark Projesi ile ilçemizin turizm alanında gelişmesi için Ankara’nın ilk minyatür parkını inşa edeceğiz. Türk-İslam mimarisine ait 74 eserin maketini Gölbaşılılar ile buluşturacağız.


Mogan Gölü çevresinde inşa edilecek termal tesis ile Gölbaşı’na turizm anlamında kaliteli bir yer sağlayacağız. 137 binamızın cephesini yeniledik; sırada 232 binamız daha var. Seğmenler Mahallesi’nde bulunan alana Şehitler Anıtı yapacağız. Yavrucuk Kurban Satış, Kesim ve Mezbaha Alanı, Yavrucuk’taki mevcut alanımızı geliştirerek bu alanı hem hayvan satışı için hem de kesimhane olarak kullanılmasını sağlayacağız.


Gölbaşı için hazırladığımız prestij projelerimizle Gölbaşımızı cazibe merkezi yapacağız. Bunun yanı sıra Gölbaşılı hemşehrilerimiz için hazırladığımız sosyal projeler arasında da Evde Hasta Bakım Hizmeti, Merkez Mahallelerde Kreş Projesi,, Çocuk Merkezi ve Akıl Atölyesi Projesi yer alıyor.”


“GÖLBAŞI’NIN KAYBEDECEK VAKTİ YOK”


Adaylığıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, “2009’da ne söylediysek daha fazlasını yaptık. Bizi tanıyan insanlar, bize güvendikleri için oy verdiler. Gölbaşı’nda projelerimizin devam etmesi için Gölbaşılı hemşehrilerimiz bize ‘Yola devam’ dedi. ‘Geleceğin şehri, şehrin geleceği için haydi Gölbaşı yeniden Odabaşı’ dediler. Biz de bu göreve talip olduk. Vatandaşlarımız hangi görüşte olursa olsun, doğru seçim yapacaklarını düşünüyoruz. 30 Mart’ta yapılan seçimler; ilçemiz, milletimiz, ülkemiz için hayırlı olsun.”



Beyaz Gazete



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016, Yeni konut projeleri