19 / 03 / 2024

Cavit Öztürk: Isı yalıtımlı, asansörlü ve depreme dayanıklı binalar yapacağız!

Cavit Öztürk: Isı yalıtımlı, asansörlü ve depreme dayanıklı binalar yapacağız!

Sakarya Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk yaptığı açıklamada kentsel dönüşüm projesinde teknik çalışmaların tamamlandığını dile getirdi. Öztürk, " İlçemizdeki kentsel dönüşümü yerinde gerçekleştireceğiz " dedi


Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, kentsel dönüşüm projesinde teknik çalışmaların tamamlandığını belirtti. Öztürk, "İlçemizdeki kentsel dönüşümü yerinde gerçekleştireceğiz" dedi Erenler'de kentsel dönüşüm projesi ile ilgi teknik çalışmaların tamamlandığı açıklandı. Kentsel dönüşüm sürecini güvenli ve emin adımlarla devam ettirdiklerini açıklayan Başkan Öztürk, ilçe halkını sağlıklı konutlara kavuşmanın yanında evi olmayan birçok insanı da ev sahibi yapmayı amaçladıklarını söyledi. Öztürk, "Biz ilçemizdeki kentsel dönüşümü yerinde gerçekleştireceğiz. Yıllardır yaşadığımız mahallemizde. dostlarımızla, komşularımızla ve önem verdiğimiz değerlerimizle yine iç içe olacağız ve hep bir arada ekmeğimizi, en önemlisi hayatımızı paylaşmaya devam edeceğiz" dedi. 


SOSYAL ADALET 

4 bin civarında konut düşünüldüğünü belirten Öztürk, "Doğaya ve çevreye uyumlu, sosyal alt yapı standartlarını tamamlamış sağlam yapılarda güvenle yaşamanız, en önemli hedefimiz. Bu nedenle ısı yalıtımlı, asansörlü ve depreme dayanıklı binalar yapacağız. 


Çocuklarınızın güvenle oyun oynadıkları park alanları, yürüyüşünüzü keyifle yapacağınız yürüyüş parkurları, aracınızı güvenle park edebileceğiniz otoparklarınız olsun istiyo-ruz" şeklinde konuştu. Öztürk, kentsel dönüşüm sosyal adalet içeren bir proje olduğunu da sözlerine ekledi. 


Yeni Haber