29 / 03 / 2024

İsmail Hakkı Edebali: Bursa'nın en önemli gündemi kentsel dönüşüm!

 İsmail Hakkı Edebali: Bursa'nın en önemli gündemi kentsel dönüşüm!

Bursa İTÜDER ( İstanbul Teknik Üniversitesi Mezunları Derneği ) Başkanı Hasan Tuğcu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Edebali' yi makamında ziyaret etti...



Bursa İTÜDER (İstanbul Teknik Üniversitesi Mezunları Derneği) Başkanı Hasan Tuğcu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Edebali'yi makamında ziyaret etti. Bursa İTÜDER Başkanı Hasan Tuğcu, derneğin yapısı ve çalışmalarıyla ilgili Başkan Edebali'ye bilgi verirken, sahip oldukları üye potansiyelinin yüksek niteliğiyle Yıldırım Belediyesi'nin projelerine destek vermeye hazır olduklarını belirtti. 


Hasan Tuğcu, "Cumhurbaşkanları, başbakanlar, bakanlar yetiştiren İstanbul Teknik Üniversitesi, Cumhuriyetin 100. Yılında yani 250. kuruluş yıl dönümünü kutlayacak. Bursa'da, İTÜ'den mezun olma ayrıcalığına sahip teknik bilgi ve tecrübesi yüksek yüzlerce üyemiz var. Kentimizin geleceğini ilgilendiren her önemli projede sizlere destek vermeye, yardımcı olmaya hazırız" dedi. Özellikle Kentsel Dönüşüm Yasası'nın Bursa için stratejik bir değer taşıdığını ifade eden Başkan Tuğcu, doğru planlama ve uygulama yapılmasının büyük öneme sahip olduğunu sözlerine ekledi. 


"İTÜDER BİZİM AR-GE BİRİMİMİZ GİBİ OLACAK" 


Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali de Bursa İTÜDER üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederken, kentsel dönüşüm yasası ve Yıldırım'ın geleceğine yönelik düşüncelerini ve projelerini paylaştı. Yerel yönetimler açısından Bursa'nın en önemli gündeminin kentsel dönüşüm olduğuna işaret eden Başkan Edebali, Yıldırım Belediyesi olarak bu konuya özel bir önem verdiklerini kaydetti. İlgili sivil toplum kuruluşlarının ve meslek odalarının da bu çalışmaları sahiplenerek destek vermesi gerektiğini söyleyen Başkan Edebali, "Bursa İTÜDER gibi kuruluşların uzmanlık alanlarıyla ilgili fikirleri ve katkıları bizim için çok önemli. Bursa İTÜDER'in bizim ArGe birimimiz gibi çalışmasından ve projeler geliştirmesinden memnun oluruz. Bundan sonraki süreçte hep birlikte bu çalışmaları yürütmeyi arzu ederim" dedi. 


Bursa da Meydan