25 / 04 / 2024

Kidstown Riva'da fiyatlar 250 bin liradan başlıyor!

Kidstown Riva'da fiyatlar 250 bin liradan başlıyor!

Kidstown Riva projesi Türkiye'nin ilk ve tek aile çocuk kasabası olarak hayata geçiriliyor


Kidstown Riva projesi Eyfel Yapı tarafından Riva da hayata geçiriliyor. Kidstown Riva projesi Türkiye nin ilk ve tek aile çocuk kasabası olarak hayata geçiriliyor. Konseptiyle ayrıcalıklı ve doğal bir yaşam tarzı sunan Kidstown Riva projesinin mimarisi ve konsepti Mimar Ayşegül Suner tarafından tasarlandı. Kidstown Riva, yoğun şehir hayatı yaşayan ailelerin ve çocuklarının doğa ortamında bir arada yaşamalarını, eğlenmelerini ve sosyalleşmelerini sağlayan aile ve çocuk projesi.

Beykoz Riva da inşa edilen Kidstown projesi 40 bin 500 metrekare alan üzerine kuruluyor. Projede 30 adet ikiz ve 8 adet tek villa olmak üzere 136 adet konut bulunuyor. Projedeki yeşil alan büyüklüğü ise 35 bin 500 metrekare. Kidstown projesinde sosyal yaşam ve oyun alanlarıyla Türkiye de bir ilki gerçekleştirerek çocukların eğlenerek eğitilmelerini ve sosyalleşmelerini sağlayan çeşitli etkinliklerle zenginleştirilmiş bir masal dünyası ailelere ve çocuklara sunuluyor.

Kidstown da Doğa Villaları adı verilen konutlar 70 metrekarelik 2+1 ler, 138 metrekarelik 4+1 bahçe dubleksi, 94 metrekarelikm 3+1 ler, 200 metrekarelik 6+1 bahçe dubleksleri olarak tasarlandı. Kids Town Riva da çocuk kasabası bölümünde hobi bahçesi, anfi tiyatro, kış köşesi, kale, mini golf, büyük lagoon, ağaç evler, asma köprüler, kaydıraklı havuz, indian ranch, temalı play ground yer alıyor. Kids Town Riva projesinde sabah 9 dan akşam 6 a kadar çocukların gelişimi için bir çok aktivite yer alıyor. Büyük bir tatil köyü gibi işleyecek Kidstown projesinde tüm etkinliklerden ücretsiz yararlanıyor. Çocuklar için yaz okulu ve kış okulu bulunacak.

Kidstown da evler üst kat ve bahçe katı olarak inşa ediliyor.15 Şubat tan sonra lansmanı yapılması planlanan projede indirimli fiyatlar 250 bin liradan başlıyor, 725 bin liraya kadar yükseliyor. Ayrıca lansmana özel yüzde 25 lik peşinat bedeli 6 taksite bölünüyor. Kalan miktar firma bünyesinde taksitlendiriliyor. Projede teslimler 2013 yılında yapılacak. 

0216 663 14 50

www.kidstownriva.com