25 / 04 / 2024

Ertuğrul Durak kimdir?

Ertuğrul Durak kimdir?

Ertuğrul Durak kimdir? Düzce Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ertuğrul Durak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ertuğrul Durak, ne zamandan beri Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?


Ertuğrul Durak kimdir?

Ertuğrul Durak,  1967 yılında Kars/Sarıkamış da doğmuştur. Lise eğitimini Erzurum Atatürk Endüstri Meslek Lisesinde, Lisans eğitimini Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesinde ve Yüksek Lisans eğitimini ise  Ankara  Gazi Üniversitesinde tamamlamışlardır. 


Sırasıyla Trabzon Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü ve Yapı İşleri Genel Müdürlüğünde memuriyetin ardından  Bayburt Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde Şube Müdürü, 2000-2002 yılları arasında Bayburt Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı, 2002-2005 yılları arasında Aydın Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı, 2005-2006 yılları arasında Bilecik Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı, 2006-2008 yılları arasında Bitlis Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde İl Müdürü, 2008-2009 yılları arasında Mardin Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde İl Müdürü olarak yöneticilik görevlerinde bulunmuştur. 


Bilahare  Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Çoğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü ve Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğünde Teknik Uzman olarak görev yapmıştır. Müdürümüz evli ve 2 çocuk babasıdır.