28 / 03 / 2024

Ömer Faruk Kavurmacı kimdir?

 Ömer Faruk Kavurmacı kimdir?

İstanbul'da doğan, tekstilden inşaat sektörüne geçiş yapan ve Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı olan Ömer Faruk Kavurmacı kimdir?İşte Ömer Faruk Kavurmacı'nın özgeçmişi..


Ömer Faruk Kavurmacı kimdir?

Ömer Faruk Kavurmacı, 1976 yılı İstanbul doğumlu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Fatih Kolejinde gören Ömer Faruk Kavurmacı, bugün Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı.


Ömer Faruk Kavurmacı, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun. İş hayatında  1996 yılında Aydınlı Grubu bünyesi şirketlerinde farklı departmanlarda görev alarak başlayan Ömer Faruk Kavurmacı, Aydınlı Grup’ta sırasıyla toptan satış, ihracat, muhasebe ve finansman bölümlerinde görev aldı.


Ayrıca Kavurmacı; Finansman Müdürlüğü, Bütçe Planlama ve Mali İşler Müdürlüğü de yaptı.


Ömer Faruk Kavurmacı, 2.500’e yakın çalışanı ve 500’ü aşkın satış noktası ile Türkiye’nin lider kuruluşlarından biri olan, dünyaca ünlü moda markaları Pierre Cardin, Cacharel ve U.S. Polo Assn.’in ana lisansörü Aydınlı Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürüyor. 


Hazır giyimdeki deneyimini 2009 yılında Solarkent projesiyle inşaat sektörüne aktaran Aydınlı Grup, sektörün öncü kuruluşlarından biri olma vizyonuyla hareket ediyor. TÜGİAD, İSO, KASİD, BÜYSİAD üyesi olan Ömer Faruk Kavurmacı, İHKİB ve TUSKON Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini de yürütüyor.


Ömer Faruk Kavurmacı, evli ve iki çocuk babası.


Aydınlı Grup projeleri..

Ömer Faruk Kavurmacı’nın yöneticiliğinde geliştirilen gayrimenkul projeleri; Solarkent, Koru Florya ve Vadi İstanbul olarak sıralanıyor.


Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com