24 / 04 / 2024

Allure Tower Avcılar'da ön satış dönemi başladı!

Allure Tower Avcılar'da ön satış dönemi başladı!

Nisan ayının başında Lansmanı yapılacak Allure Tower için ön satış süreci başladı. Doruk GYO Şehircilik A.Ş. deniz ve göl manzarasıyla bölgenin çok seçkin ve yepyeni projesini siz değerli yatırımcılarına sunuyor...




DORUK GYO ŞEHİRCİLİK A.Ş, yeni projesi, ALLURE TOWER ile “Yaşam Kalitenizi Zirveye Taşıyacak ve Kendinizi Çok Özel Hissettirecek” bir proje sunuyor.


Nisan ayının başında Lansmanı yapılacak ALLURE TOWER için Ön Satış süreci başladı. DORUK GYO ŞEHİRCİLİK A.Ş. Deniz ve Göl manzarasıyla bölgenin çok seçkin ve yepyeni projesini siz değerli yatırımcılarına sunuyor. 


Avantajlı fiyat ve ödeme koşullarının sunuldugu ön satış sürecinde ayrıca İş Bankası güvencesiyle anlaşma olanakları da sağlanıyor.


Pelikan AVM’ye komşu ve E5 çevreyoluna cepheli ticari alanlarının yanısıra, 29 katlı, 400 adet rezidans daire ve home office’ten oluşan ALLURE TOWER, açık ve kapalı sosyal alanlarıyla yatırımcılarına seçkin ve avantajlı bir yaşam sunuyor.


10 dönüm arazi üzerinde yükselen ALLURE TOWER, yaşam kalitenizi zirveye taşımak için tasarlandı. 71 – 80 m2 arası 1+1, ve 81 – 137 m2 arasında 2+1 olmak üzere farklı tip daire seçeneklerinin bulunduğu projede kafeterya, yüzme havuzu, hamam, sauna, fitness salonu, çocuk oyun alanları, tenis kortu, basketbol sahası, 7/24 güvenlik, rezidans hizmetleri, 2 katlı kapalı otopark ve toplantı salonlarıyla yaşam kalitenize artı değerler kazandırıyor.


Projenin ön bloğunda oluşturulan E5’e cepheli ticari alanlarda günlük ihtiyaçlarınıza en pratik şekilde cevap bulabileceksiniz.


Pelikan AVM ve Metrobüs durağının yanıbaşında olan ALLURE TOWER, Ana ulaşım aksları üzerinde olması, üniversitelere yakın konumu, Atatürk Havalimanı’na 10 dakikalık mesafesi, deniz otobüsüne 3 km, Tüyap Fuar Merkezi’ne 9 km uzaklığıyla yaşamın tam merkezinde ayrıcalıklı bir proje.


Kelime anlamı “Cazibeli ve Çekici” olan ALLURE TOWER, cazibelerle dolu dünyasına size de bekliyor.


Adres:  Üniversite Mahallesi E5 Yanyol Civan Sokak Köşesi Avcılar - İstanbul


Tel: 444 1 779

Web: www.allureistanbul.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Satışa çıkacak projeler