24 / 04 / 2024

Atakent Dumankaya Miks güncel fiyatlar! 175 bin TL'ye!

Atakent Dumankaya Miks güncel fiyatlar! 175 bin TL'ye!

Emlak Konut GYO-Dumankaya işbirliği ile Halkalı Atakent’te Türkiye’nin ilk tema parkına komşu olan ve ayrıcalıklı konumu ile 2012’de hayata geçirilen Dumankaya Miks’den mülk edinenlere müjdeli haber bu hafta verildi...


Projedeki konut ve ofislerin anahtar teslimlerine 28 Temmuz Salı gününde itibaren başlanıyor. İki ayda tamamlanacak teslim sürecinin ardından, Miks’in bölgede kiralama yönüyle de rağbet gören bir proje olması bekleniyor


Atatürk Havaalanı, metro,  Marmaray  ve yeni yapılacak TEM bağlantı kavşağı ile düşünüldüğünde ulaşım açısından da önemli bir noktada bulunan Dumankaya Miks, Türkiye’nin en büyük fuar ve eğlence alanı Temapark ile Avrupa Yakası’nın en önemli sağlık tesislerinden biri olan Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yanı başında bulunuyor. Dumankaya Miks, içerisinde yer alan 657 süit daire ve ticari alanları ile bölgede önemli bir yatırım fırsatı sunuyor. Ünitelerin büyük bir kısmı satıldı. Temmuz sonu itibariyle son 120 ünite sahiplerini bekliyor.


 


Bu arada eylül sonuna kadar devam edecek kampanyadan istifade etmek isteyen yatırımcılar; peşin alımlarda 175.500 liradan başlayan fiyatlarla, peşinat öteleme, yüzde 10 indirim ve 24 ay sıfır faiz seçeneklerinden yararlanabilecekler.


 


 ATAKENT’e dikkat


Küçükçekmece’nin gelişen semti olarak öne çıkan Atakent’te hem  TOKİ  projeleri hem de markalı projeler yükseliyor. Projelerin içinde ya da dışında inşa edilen AVM’ler ise genellikle butik özellikte. İstanbul’un en büyük karma projesi Tema Park’a komşu semtte Emlak Konut güvencesiyle hayat bulan hayat bulan Dumankaya Miks projesindeki son ticari alanlar sahiplerini bekliyor. Kanal İstanbul projesinin geçeceği güzergâha yakınlığı ile de dikkat çeken projede; banka şubeleri, elektronik / yapı market, cafe restoran alanları, hizmet-telekom ve teknoloji market zincirleri için kullanabilecek özellikte alanlar mevcut.


 


 


Kim Ne Dedi?


 


Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya:


 


''Emlak Konut güvencesi ile gerçekleştirdiğimiz projemizde artık teslim sürecine giriliyor. Yatırımcısına kazanç sağlayan Miks projesi hem konumu hem de gelecek vaat eden lokasyonu ile değerlenme potansiyeline sahiptir. İçerisindeki konut, ofis ve ticari alanları ile öne çıkan projemizin teslimlerin ardından bölgeye katacağı canlılığı etkin bir şekilde görmeye başlayacağız. Son ticari ünitelerimizi de satışa sunduk. Atakent bölgesi çevresinde bulunan birçok nitelikli proje ile toplu konut projelerinin kalbi konumunda. Dumankaya Miks projesi içerisinde yer alacak eczane, medikal, poliklinik gibi sağlık üniteleri, banka, GSM şubeleri, yeme/içme, güzellik merkezi ve kitapevleri gibi ticari alanları sayesinde sunacağı hizmetler ile bölgede büyük bir ihtiyacı karşılayacak. Uluslararası perakende zincir devleri ve çok önemli markalarla büyük metrekareli mekânlar için anlaşmalar imzaladık. Yıldız markaların buluşma noktası olmayı, ileride de sürdüreceğiz. Bu bölgede bulunan projemiz Dumankaya Miks’de hem ticari alanları hem de konut projesi ile bu kapsamda bölgeye hizmet edecektir.”


 


 


Dumankaya Miks’te güncel minimum fiyatlar: ( TL –Temmuz 2015)


 


Minimum 175.500 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta olan projede farklı ödeme seçenekleri mevcut.


 


Stüdyo: 175.500 (peşin ödeme)


 


65 metrekarelik 1+1 tipi rezidans: 304.000


 


97 metrekarelik 2+1 tipi rezidans: 361.000


 


Ofislerin minimum 900 – 1200 lira aralığından kiracı bulması bekleniyor.


 


Mağazalarda ise minimum değer peşin alımda ( 29 metrekare) 500 bin lira seviyesinde….


 


WEB: www.dumankaya.com


http://www.dumankaya.com/dumankayamiks/Default.aspx


 

Yeni Akit




Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016, Satışa çıkacak projeler