29 / 03 / 2024

Avrupa Konutları Kale'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Avrupa Konutları Kale'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Artaş İnşaat tarafından İstanbul Topkapı'da hayata geçen Avrupa Konutları Kale projesinde kaba inşaat bitti. Şirket yetkilileri 599 konut, 52 ofis ve 30 mağazadan oluşan projenin deprem yönetmeliğine uygun yapıldığını söyledi...


Topkapı'da, E S Otoyolu nun bitişiğinde konumlanan Avrupa Konutları Kale projesi Artaş İnşaat imzasıyla yükseliyor. 2014 yılının Kasım ayında inşa çalışmaları başlayan Avrupa Konutları Kale'de kaba inşaat tamamlandığını belirten şirket yetkilileri, "Artaş İnşaat tarafından titizlikle geliştirilen Avrupa Konutları Kale son deprem yönetmeliğine uygun olarak ve gerekli tum zemin etütleri gerçekleştirilerek inşa ediliyor. Radye jeneral temel üzerine konvansiyonel sistemle inşa edilen projenin tum aşamalar ının yapı denetimleri gerekli kurumlar ve ilgili belediye tarafından takip ediliyor" dedi. 


ERKEN TESLİM 

599 konut, 52 ofis ve 30 mağazadan oluşan Avrupa Konutları Kale'de mayıs ayında satışa sunulan ofis ve dükkanların yatuımcılardan ilgi gördüğünü belirten yetkilileri 2016 Temmuz olarak açıklanan teslim tarihini 3 ay erkene çektiklerini dile getirdi. Konutların buyuk kısmının sahiplerini bulduğu projede 1 + l'den 4+1'e kadar değişen daire seçenekleri yer alıyor. Konut fiyatlarının 641 binTL'den başladığı projede dairelerin büyüklükleri ise 77 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. Projede büyüklükleri 236 metrekare ile bin 61 metrekare arasında değişen 10 farklı tipteki ofislerin metrekaresi ortalama 9 bm TL'den satışa sunuldu. Tum bölgeye hizmet verecek şekilde tasarlanan 30 dükkan ise 99 metrekare ile bin 182 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Dükkanların metrekaıesi ise ortalama 21 bin TL'den alıcı buluyor. 



Hürriyet Ek