25 / 04 / 2024

Ayazağa Vadistanbul'dan ev alan yüzde 25 kazandı!

Ayazağa Vadistanbul'dan ev alan yüzde 25 kazandı!

ARTAŞ Grubu, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat’ın ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul’un ‘Bulvar’ etabının lansmanı yapıldı. Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, ilk etaptan alınan evlerin şimdiden yüzde 25 prim yaptığını söyledi...



2 milyar liralık yatırımla Ayazağa'da yükselen Vadistanbul gün içinde 35 bin kişiyi ağırlayacak.


ARTAŞ Grubu, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat’ın ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul’un ‘Bulvar’ etabının lansmanı yapıldı. Artaş, Aydınlı, Keleşoğlu Ortak Girişimi adına konuşan Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, “Vadistanbul projemizi toplam 2 milyar liralık yatırımla hayata geçiriyoruz. Ayazağa’da İstanbul’a yeni bir yaşam merkezi kazandıracak projemizin Bulvar etabının yatırım maliyeti ise 1 milyar TL. Burası, gün içinde 35 bin kişilik nüfusa sahip olacak bir proje. Projemize özellikle yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi var" diye konuştu. 


ÖZEL METROSU DA VAR

Çetinsaya, henüz inşaatı devam eden ilk etaptan ev alanların şimdiden yüzde 25 prim yaptığını ve bu rakamın önümüzdeki dönemde daha da yükseleceğini belirtti. Proje dahilinde Türkiye’nin ilk özel metrosu da Vadistanbul’un içinden geçip, metro ağına bağlanacak. 



Akşam

 



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri