23 / 04 / 2024

Başakşehir Tual Bahçekent Evleri'nin yüzde 30'u satıldı!

 Başakşehir Tual Bahçekent Evleri'nin yüzde 30'u satıldı!

Tual Bahçekent Evleri'nde teslimlerin 2018 yılının sonunda yapılması planlanıyor. Emlak Konut güvencesiyle, Dağ Mühendislik tarafından inşa edilen projede yüzde 30 oranında satış yapıldı.


Türkiye genelinde değerli lokasyonlarda yaptığı yatırımlarla tanınan Dağ Mühendislik'in, Emlak Konut güvencesiyle Başakşehir Bahçekent'te inşa ettiği Tual Bahçekent projesi lansman sonrası satışlarını artırdı. Şimdiden yüzde 30'u satılan projeden ev almak isteyenler için ise ister yüzde 3 peşinat, ister 40 ay vade farksız ödeme kolaylıkları sunuluyor. 


Proje, yanıbaşmda yer alan 160.000 metrekare şehir parkı ile kent hayatının içinde nefes aldırmayı hedefliyor. Tual Bahçekent, konum itibari ile Tem bağlantı noktasına ve yeni yapılacak Kuzey Marmara otoyol bağlantısının merkezi konumunda. 


Tual Bahçekent; ister yüzde 3 peşinatla ister 40 ay vade farksız taksit seçenekleriyle daire sahibi olmayı kolaylaştırıyor. 2018 yılı sonunda teslim edilmesi planlanan Tual Bahçekent'den daire almak isteyen yatırımcılar için fiyatlar KDV dahil 230 bin TL'den başlıyor. Tual Bahçekent projesi 20 blokta 1739 konuttan meydana geliyor. Yatırım merkezi olarak hızla gelişen Başakşehir'de yükselen projenin; bir sene sonunda yatırımcısına maksimum kazanç getirmesi bekleniyor. Tual Bahçekent'in 70.000metrekare si yeşil alanlara ayrılmış durumda. Projede daireler 1+1 - 2+1-3+1-4+1 olarak tasarlandı Sitenin içinde kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar banyosu ve güvenli yürüyüş parkurları yer alıyor. 





Telefon: 444 9 213

Web: http://www.tualbahcekent.com/




Yeni Konya



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler