28 / 03 / 2024

Batışehir, 2015'in konut satış birincisi!

Batışehir, 2015'in konut satış birincisi!

Gayrimenkul sektörünün öncü şirketlerinden Ege Yapı’nın Bağcılar’da geliştirdiği Batışehir, Emlak Konut GYO'nun her yıl düzenli olarak açıkladığı satış raporunda başarısını tescilledi...


Rapora göre, Batışehir projesi 2015 yılında satış adedinde birinci, ciroda ise ikinci olarak büyük bir başarıya imza attı. Proje, 1036 adetlik satış adediyle 2015’te yıllık bazda en yüksek rakama ulaştı. 


Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı yaptığı açıklamada, “Batışehir’in satış başarısı bizi mutlu ediyor. Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi olan Batışehir’in bu denli ilgi görmesi bizi şaşırtmıyor. Ege Yapı olarak ülkemize değer katan projeler geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.


Fırsatlar devam ediyor

Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım ve Getiri Potansiyeli En Yüksek Projesi Batışehir’de avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma imkanı devam ediyor. Yaşamın başladığı Batışehir’de ev sahibi olmak isteyenler, sadece 5.000 TL peşinat, 3.180 TL’den başlayan taksit imkanı veya düşük peşinatlarla 60 ay %0 faiz avantajları gibi çok özel ödeme seçenekleri ile dairelerini hemen teslim alabiliyor.


Detaylı bilgi için www.batisehir.com veya 08502225343