28 / 03 / 2024

Bursa Prestij Modern teslimler başladı!

 Bursa Prestij Modern teslimler başladı!

İstanbul, Bursa, Konya, Çanakkale ve Sakarya’da hayata geçirdiği projeler ile inşaat sektörünün önde gelen markalarından biri olan Bakyapı, Bursa Prestij Modern’in teslimlerine başladı.


Bakyapı, Osmangazi’de yer alan Bursa Prestij Modern’i teslim etti. 918 dairelik projenin yüzde 50 prim yaptığı belirtiliyor.


İstanbul, Bursa, Konya, Çanakkale ve Sakarya’da hayata geçirdiği projeler ile inşaat sektörünün önde gelen markalarından biri olan Bakyapı, Bursa Prestij Modern’in teslimlerine başladı. 13 blokta 918 konutun ve 57 ticari alanın yer aldığı proje, toplam 173 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Bursa Prestij Modern’in satış süreciyle ilgili bilgiler aktaran Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör projenin hızlı satıldığına dikkat çekti. Bakgör, şunları söyledi: “Bir projemizi daha teslim etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Aile yaşantısı konsepti üzerine projeler geliştiriyoruz. Bu misyonumuzu Bursa Prestij Modern’de de devam ettirdik. Aile konseptini hedeflediğimiz Bursa Prestij Modern’de 1+1 gibi küçük metrajlı daire tiplerine yer vermedik. Bu detay da satış sürecimizi olumlu yönde etkiledi. Projemizden daire sahibi olan ailelerin yatırımları bugün en az yüzde 50-60 prim sağladı.”


İlk hasılat paylaşımı


Bakyapı’nın Prestij serisinin üçüncü halkasını oluşturan Osmangazi’deki proje yaklaşık 54 bin metrekarelik arazi üzerinde tasarlandı. Teslimlerin tamamlandığı 918 dairenin yanı sıra projede 57 işyeri de bulunuyor. Bursa Büyükşehir Belediyesinin arsasına, hasılat paylaşımı ile inşa edilen proje, aynı zamanda Bakyapı’nın Bursa’daki ilk hasılat paylaşımı modeliyle gerçekleştirdiği konut projesi özelliğini taşıyor.


Bakyapı Prestij Modern’in 2 adet ayrı 1.600 metrekarelik sosyal tesisi bulunuyor. Sosyal tesiste, ısıtmalı kapalı havuzlar, saunalar, buhar odaları, fitness salonları yer alıyor. Bursa Prestij Modern, Bursa Çevre Yolu,  İzmir  ve İstanbul bağlantı yollarına yakınlığıyla dikkat çekiyor.  


Vatan