16 / 04 / 2024

Concord İstanbul'un yüzde 52'si 10 günde satıldı!

 Concord İstanbul'un yüzde 52'si 10 günde satıldı!

TEKNİK Yapı, Fikirtepe'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi Concord İstanbul'un yüzde 52'sini 10 günde sattı. Fikirtepe'de ruhsat işlemlerini tamamlayıp satışa çıkan ilk projelerden olan Concord istanbul'un ilk etabında 622 daire yer alıyor...



TEKNİK Yapı, Fikirtepe'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi Concord İstanbul'un yüzde 52'sini 10 günde sattı. Fikirtepe'de ruhsat işlemlerini tamamlayıp satışa çıkan ilk projelerden olan Concord istanbul'un ilk etabında 622 daire yer alıyor. Şirket Fikirtepe'de toplam 1.175 daire inşa etmeyi planlıyor. Projeden yatınm amaçlıdan çok yaşamak için alım yapıldığını belirten Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, gerçekleşen satışlardaki 27 - 37 yaş arası genç nüfus oranının yüzde 35 seviyesinde olduğunu kaydetti. 


Projenin lokasyon ve ulaşım kolaylığı üe öne çıktığım belirten Durbakayım, "Projemize İstanbul dışından gelenler bile oldu. 


Bağdat Caddesi'nde oturup, 10 yıl sonrasına yatırım yapanlar var. 

Önümüzdeki yıllarda Anadolu yakasının ticaret merkezi olacağını düşünen ve home ofis ihtiyacını şimdiden karşılamak isteyen kurumsal firmalar da daire sahibi olanlar arasında yer aldı" dedi. Projedeki rezidans dairelerde tavan yüksekliği net 2.78 metre olarak dikkat çekerken, tüm daire cephelerin yüzde 75'i de cam. 


Hürriyet Gazetesi