28 / 03 / 2024

Dap A Ofis satışlar başladı! Fiyatlar 287 bin TL'den başlıyor!

Dap A Ofis satışlar başladı! Fiyatlar 287 bin TL'den başlıyor!

Dap Yapı, yeni ofis projesi için yine Avrupa Yakası Kağıthane’ yi seçti. Bedava Ofis konseptinin devam ettiği A Ofis, lansman öncesi avantajlı fiyatlarları ile yatırımcıyı çekiyor.



Dap Yapı, Kağıthane’de 2012 yılında başladığı ofis projelerinin sayısını kısa sürede artırdı. Bölgedeki fabrika arazilerini geliştirmeye devam eden şirket, Z Ofis, Bumerang ve İ Ofis’ten sonra A Ofis’in inşaatını başlattı. 

İş dünyasının yeni merkezi olarak anılan bölgede, Dap Yapı’nın daha önceki ofis projelerine bitişik konumda yer alan A Ofis, Şişli-Mecidiyeköy-Kağıthane-Çağlayan aksında konumlanıyor. A Ofis’ten Taksim, Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Zincirlikuyu, Levent, Maslak gibi merkezlere ise kısa sürede ulaşılıyor. Yeni Metro hattı, projeye 100 metre mesafede yer alıyor.


Projenin teslim tarihi 18 ay sonrası olarak öngörülüyor. 

A Ofis’te fiyatlar 287 bin TL’den başlıyor

287 bin TL’den başlayan fiyatlarla lansman öncesi satışa çıkarılan A Ofis’te kişiye özel ödeme seçenekleri mevcut. Banka kredisi ve faizin olmadığı ödeme seçeneklerinde 36 aya kadar firma içinde vadelendirme gerçekleştiriliyor. KDV oranının yüzde 18 olduğu A Ofis’te lansman dönemine özel metrekare fiyatının, emsallerine kıyasla yüzde 50 düşük olduğu belirtiliyor. Bölgede m2 satış fiyatları 5000 USD civarında seyrederken A Ofis’in lansman dönemi fiyatı m2/5000 TL olarak belirlendi.

73 adet bağımsız bölüm satışa çıktı

Çağlayan üzerinden Şişli’ye çıkan yolun köşe başında konumlanan proje, 73 adet bağımsız bölümden oluşuyor. Projede büyüklüğü 51-300 m2’lik 61 adet ofis alanı ile 45-140 m2 arasında değişen 12 adet dükkan bulunuyor. 

1 otopark katı, 1 toplantı-sığınak katı- 2 mağaza - ofis katı + 1 giriş katı ve 4 ofis katından oluşan projede fiyat aralığı 287.000 TL-700.000 TL olarak belirlendi.

Bedava Ofis şimdi A Ofis ‘te

Dap Yapı’nın daha önceki ofis projelerinde de kullanılan “Bedava Ofis” konseptinin yine geçerli olduğu A Ofis, yatırımcısına kazanç vaat ediyor. Yatırımı 8 ile 10 yıl gibi makul bir sürede amorti eden ofis yönetim sistemiyle çalışma ortamından yansıyan kusursuzluk kazançla birleşiyor. Sekreterya, toplantı odası, konferans salonu gibi hizmetler aidata dahil olarak veriliyor. 

Profesyonel yönetim ile birlikte her türlü sosyal ve kişisel ihtiyacın karşılanması hedeflenen projelerde kuaför, market alışverişi, eczane, terzi ve banka gibi ihtiyaçlarını binadan çıkmadan hallediliyor.

Gelen telefonlar, size özel tanımlanan hizmet hattı numarasıyla açılıyor, notlarınız ve postanız alınıyor, günlük randevu akışınız düzenleniyor, ziyaretçileriniz karşılanarak çay-kahve ikramınız yapılıyor, ofisiniz temizleniyor, sinema, restoran, uçak bileti rezervasyonunuz sağlanıyor. Yabancı dillere hakim lobi/ asistan ekibi, yabancı uyruklu müşterilerinize de hizmet sunuyor.


Ziya Yılmaz / DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı

“Türkiye ofis pazarı hızlı büyüyor”

Gayrimenkul piyasasında önemli bir yatırım haline gelen ofis projeleri yatırımcıları çekmeyi başarıyor. Projelerimiz başta Arap ülkeleri olmak üzere pek çok Ortadoğu ve Avrupa ülkesinin takibinde. Yurt içinde, Ankara, Bursa, Trabzon, Gaziantep, Adana, Kayseri gibi illerden, yurt dışından da Almanya, Amerika, Suudi Arabistan, İsviçre ve Mısır gibi ülkelerden alıcı ve yatırımcı müşterilerimiz geliyor. Ticari emlak piyasasındaki prestijli ofis talebi her geçen gün yükseliyor.

Dap Yapı’nın İlk Ofis Projesi Z OFİS Satış Rekoru Kırdı, Yüzde 60 Prim Yaptı

Lansmanı yapıldıktan sonra 3 haftada satışı tamamlananZ Ofis projemiz, A plus ofis binaları arasında en kısa sürede el değiştiren bina oldu; yüzde 60 prim yaparak alıcı ve yatırımcısını kazandırdı.

Kentsel dönüşümün gerçekleştiği Kağıthane, konum avantajı sayesinde önümüzdeki yılların önemli bir iş ve ticaret merkezi olacak. İstanbul genelinde, Merkezi İș Alanı (MİA) bölgelerinde stoğun sınırlı olușu, kira rakamlarında artıș beklentisi yaratıyor. DAP ofislerinin de yer aldığı bu bölge (Kağıthane Çağlayan) yatırımcının gözdesi durumunda. Ofis projelerimiz, lokasyonu itibarıyla tüm yollara en seri biçimde bağlanacak şekilde tam ortada yer alıyor. Projeden Tünel sayesinde Taksim ve Beşiktaş’a ulaşmak son derece kolay. Çevreyolu’na bağlanmak sadece 2 dakika sürerken, Adliye Sarayı’na yürüyerek gitmek mümkün. Dap Yapı’nın Haliç manzaralı ofis projeleri gerek kullanım, gerekse yatırım açısından önemli avantajlar vaat ediyor.





Önerilen Bağlantılar : TOKİ Kayseri kura, Satışa çıkacak projeler