19 / 03 / 2024

Dekar Asmalı Sokaklar projesi görücüye çıktı!

 Dekar Asmalı Sokaklar projesi görücüye çıktı!

İstanbul'da bahçeli ev özlemi çekenler için 'Her Eve Bir Bahçe' konseptiyle projelerinin hayata geçirren Dekar DK, Bahçeşehir'de yapımına başladığı Dekar Asmalı Sokaklar ile bahçeli yaşamın yanı sıra birçok ilklerin de bir arada sunuyor...



İstanbul'da bahçeli ev özlemi çekenler için 'Her Eve Bir Bahçe' konseptiyle projelerinin hayata geçirren Dekar DK, Bahçeşehir'de yapımına başladığı Dekar Asmalı Sokaklar ile bahçeli yaşamın yanı sıra birçok ilklerin de bir arada sunuyor.



Dekar DK, Bahçeşehir'de 22 blokta toplam 100 bahçeli evden oluşan yeni projesi Dekar Asmalı Sokaklar'da içinde yemyeşil bahçeler olan hayat hikayelerine imza atıyor. Her evin kendine ait 36 metrekare ile 220 metrekare arasında değişen bahçeleri olan Dekar Asmalı Sokaklar, dört farklı tipte 2+1 ya da 3+1 bahçeli ev seçenekleri ile şehrin içinde bahçeli yaşam hayalini gerçeğe dönüştürüyor. 



Bahçeli bir evde, güzel bir yaşam hikayesi


Dekar DK Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, ailelerin hep bahçeli bir ev kurduğunu, bahçeli evlere talebin yüksek fakat arzın az olduğunu belirtiyor. Salih Kuzu, Bahçeli ev aslında sanıldığı kadar yüksek fiyatlara satılmak ve lüks olmak zorunda değildir. Doğru lokasyonda doğru projelendirne ile inşa edilen bahçeli evlerimize çok büyük ilgi var ve bu da doğru yolda olduğumuzu gösteriyor dedi.


Dekar Asmalı Sokaklar ile ulaşılabilir bahçeli yaşam


Büyük giderlerle değil, bütçeye uygun koşullarda bahçeli bir yaşam olanağı sunulan Dekar Asmalı Sokaklar'da zamanın arkasından koşmak yerine şehrin dinamizmini de doğa ile iç içe yaşayacak ve yaşadığınız her an keyif alacaksınız. Güne huzurlu uyanacağınız sabahlarda ayaklarınızı çimlerle buluşturabilir, öğle kahvenizi bahçenizde keyifle içebilir, akşam da hamakta uzanıp yıldızları seyredebilirsiniz.



Tel: 0212 850 54 00

Web: www.dekaryapi.com




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler