28 / 03 / 2024

Demir İnşaat'tan ramazan kampanyası! Yüzde 10 indirim!

 Demir İnşaat'tan ramazan kampanyası! Yüzde 10 indirim!

Demir İnşaat, Demir Romance ve Demir La Vida projeleri için ramazana özel bol seçenekli kampanya hazırladı. 9 bin 500 TL'den başlayan peşinatlarla konut sahibi olma imkânından, 0 faizli 36 ay vadeli ödeme kolaylığına, peşin alımlarda yüzde 10 indirim...



Demir İnşaat, Demir Romance ve Demir La Vida projeleri için ramazana özel bol seçenekli kampanya hazırladı. Bu kapsamda sunulan fırsatlar arasında 9 bin 500 TL'den başlayan peşinatlarla konut sahibi olma imkânından, 0 faizli 36 ay vadeli ödeme kolaylığına, peşin alımlarda yüzde 10 indirimden, kişiye özel ödeme takvimine kadar birçok seçenek bulunuyor. Öte yandan Demir İnşaat, birlikte yaşamak isteyen eş, dost, komşu ve akrabalara da ek indirimler yapacak. 


SEVDİĞİNLE GEL FIRSATI 

Ramazana özel kampanya paketinin en dikkat çeken fırsatlarından biri de tanıdığıyla gelen, eş-dost ve sevdikleriyle aynı projede yaşamak isteyenlere ek indirim ve avantajlar sunulması. Her iki proje için geçerli olan kampanyada birlikte daire alanlara özel ödeme kolaylıkları da sağlanıyor. Şirketin yeni projesi Demir La Vida'da Büyükçekmece Gölü ve deniz manzarasına hakim evlere ramazan boyunca ister düşük peşinatlı ister sıfır faizli ödeme seçeneğiyle sahip olmak mümkün. 6 blokta 449 konut ve 39 ticari üniteden oluşan Demir La Vida, 42 bin metrekareyi aşan arsa üzerinde kurulu. Projede 1+1'den 5 +2'ye kadar büyüklükte daire tipi var. 


Sabah 


0212 853 00 


www.demirlavida.com





Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler