29 / 03 / 2024

Demir İnşaat'tan Sevgililer Günü kampanyası! Fiyatlar 226 bin TL'den başlıyor!

 Demir İnşaat'tan Sevgililer Günü kampanyası! Fiyatlar 226 bin TL'den başlıyor!

Demir İnşaat, Demir Romance projesinden daire alanlara Sevgililer Günü sürprizi hazırladı. Şirket 14-16 Şubat arası boğaza nazır yemeğe davet ediyor. Daire fiyatlarının ise 226 bin TL'den başlıyor...



Demir İnşaat, Demir Romance projesinden daire alanlara Sevgililer Günü sürprizi hazırladı. Şirket 14-16 Şubat arası boğaza nazır yemeğe davet ediyor.


Demir İnşaat, Demir Romance'ta yüzde 5 peşinatlı kampanyasına yoğun istek üzerine devam ediyor. Daire fiyatlarının ise 226 bin TL'den başladığı projede özel bir sürpriz var. 14 Şubat Sevgililer Günü'nü unutmayan şirket, daire alan herkesi boğazda rüya gibi bir güne davet ediyor.


226 bin TL'ye daire 

İnsan odaklı projeleriyle, ultra lüks bir yaşam sunan Demir Romance, 235 milyon TL'lik yatırımıyla tüm hızıyla yükselmeye devam ediyor. Akıllı ev teknolojisiyle hayatı kolaylaştıran Demir Romance'ta toplam 7 blok üzerinde 776 konut, 60 ticari alan ve 28 villa yer alıyor. Geçmişin güzel duygularını, geleceğin modern dünyasıyla buluşturan Demir Romance'ta fiyatlar 226 bin TL'den başlıyor. Demir İnşaat, düşük peşinatlarıyla ev almak isteyenlerin hayallerini süsleyen kampanyasına, yoğun istek üzerine şubat ayında da devam ediyor. Şirket, yüzde 5 peşinatın yanı sıra, yüzde 10'unu 1 yıl sonra, bir diğer yüzde 10'luk dilimini ise Kasım 2015'te ödeme avantajı sunuyor. Geriye kalan yüzde 75'lik kısmına ise banka kredisi kolaylığı sunuluyor. 


Boğaz'da akşam yemeği 

İnşaat malzemelerine gelen zamlara inat, 2014 yılına fiyat listesini sabitleyerek giriş yapan Demir İnşaat, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü 'sarayda' kutluyor. Demir Romance'tan 16 Şubat tarihine kadar daire alan herkesi, Boğaz'ın muhteşem ambiyansına hakim sarayda akşam yemeği ve bruch keyfiyle rüya gibi bir güne davet ediyor. 


Sosyal imkânlarıyla bölgede örnek

Mimarisinde romantizm izlerini taşıyan Demir Romance, yaşam standartlarını en üst seviyeye çıkarıyor. Projede açık yüzme havuzları tiyatrosu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, çocuklu ailelerin hayatını kolaylaştıran çocuk oyun odaları ve servis bekleme odası, toplantı odaları gibi donanımlar yer alıyor. 


Her bir daire birbirinden 'akıllı'

Demir Romance projesinde yer alan dairelerde, normal koşullarda elle ya da mekanik olarak gerçekleştirilen pek çok eylem, kurulacak elektronik sistemle gerçekleşecek. Lamba, fırın, ocak ve hatta perdeler dahi bu sistemle kontrol edilecek, tüm ısı sistemleri tek bir tuşla sistem sayesinde yönetilecek. Evlerdeki görüntü sistemleri ile otoparktaki aracınızı, parkta ya da havuzda oynayan çocuğunuzu takip edebileceksiniz. Yine bu sistem sayesinde, evden çıkarken açık kalan ışıklar, prizde kalan ütü, ocakta unutulan yemek veya çaydanlık gibi tehlikeli durumlar ortadan kalkacak. 


Sabah Gazetesi