19 / 04 / 2024

Demirlipark Plus'ta ön satış dönemi başlıyor!

Demirlipark Plus'ta ön satış dönemi başlıyor!

Sahrayı Cedid’in en prestijli Konut projesi Demirli Park Plus'ta lansman öncesi ön satışlar başlıyor. Proje 4.781 metrekare arazi üzerine konumlanmış 2 blok 152 daireden oluşmakta.


Demirli Yapı, yeni projesi Demirlipark Plus'ta lansman öncesi ön satışlar başlıyor.


Sahrayı Cedid’in en prestijli Konut projesi Demirli Park Plus sizlere bir evden daha fazlasını, şehrin ortasında yazlık tadında bir yaşam kompleksi sunuyor. Demirli Park Plus 4.781 metrekare arazi üzerine konumlanmış 2 blok 152 daireden oluşmakta.


Demirli Yapı Kalitesiyle 2+1 ve 4+1 daire tipi alternatiflerinin yer alacağı Demirli Park Plus’da 103 metrekare ile 206 metrekare arasında değişen büyüklüklerde farklı ihtiyaç ve zevklere uygun yaşam alanlarını sizler için inşa ediyor.


Demirlipark Plus’da sosyal tesis alanları ve yeşil alanlar projenin %70’ini oluşturuyor.


Demirli Yapı Güvencesiyle, Kapalı Otopark, Yüzme Havuzu, Fitness Salonu, Sauna, Buhar Odası, Spor Sahası, Çocuk Oyun Alanı ve yeşil alanlarıyla siz ve aileniz için 7 / 24 güvende olacağınız huzurlu bir yaşam sunuyoruz.


Demirli Park Plus çok yönlü merkezi ulaşım kolaylığıyla da dikkat çekiyor E-5 Karayolunun hemen yanıbaşında, Metro, Tem Otoyolu ve bağlantı noktalarıyla, Alışveriş merkezleri, spor ve kültür merkezleri, hastaneler ve eğitim kurumlarına yakınlığı ile sizlere hızlı ulaşım imkanı sağlayacak. 


Ev sahibi olmak, keyifli ve huzurlu bir yaşama adım atmaktır. Sizde size uygun olan daireyi seçin, ayrıcalıklı bir yaşama Demirli Park Plus’da başlayın.


Stresten uzak tatil tadında kaliteli bir yaşamı her yerde bulamazsınız Demirli Park Plus da yaşarsınız.


Sizde bu ayrıcalıklı projede yerinizi alın Lansman öncesi Topraktan alma fiyat avantajını kaçırmayın.


http://www.demirliyapi.com.tr



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler