25 / 04 / 2024

Divan Residence at G Plus'ta metrekaresi 3 bin 900 TL!

 Divan Residence at G Plus'ta metrekaresi 3 bin 900 TL!

Münir Özkök, Güneşli bölgesinde fark yaratacak olan projenin ikinci etabında konutların metrekare fiyatının 3.900 TL’den başladığını açıkladı


G Plus ikinci etabında, Divan Residence at G Plus, otel ve bir alışveriş arkadı’nın yer aldığını söyleyen Münir Özkök, “G Plus projesinin ikinci etabının inşaatına Mart 2012’de başlandı. Toplam 282 rezidanstan oluşan projemizin yüzde 78’i üç hafta gibi rekor bir sürede alıcı buldu. Anahtar teslimleri Aralık 2013 tarihinde planlanan konutlarımız, Mar Yapı ve Divan ortaklığıyla yatırımcısına büyük kar sağlayacak” dedi. 


1+1 ve 2+1 seçeneklerinin yer aldığı 282 rezidansın bulunduğu Divan Residence at G Plus’ta, rezidans kullanıcılarının evlerinde otel konforuna sahip olma ayrıcalığını yaşayacaklarını söyleyen Münir Özkök, Güneşli bölgesinde fark yaratacak olan projenin ikinci etabında konutların metrekare fiyatının 3.900 TL’den başladığını açıkladı. 


Projeleri tasarlarken gayrimenkul alanında uzman kadrolar ile çalıştıklarını ve mimari projelerin ilk aşamasından itibaren tüketici beklentilerine cevap verecek şekilde nitelikli yaşam alanları tasarladıklarını söyleyen Münir Özkök; “Günlük yaşamın yoğunluğu içerisinde insanların trafik derdinden kurtulmak ve şehrin içinde konforlu bir yaşam istediklerini tespit ettik.  İstanbul gibi bir metropolde insanların trafiğe girmeden evlerinde her türlü sosyal olanağa ulaşabilme ayrıcalığına sahip olmaları için, G Plus projesinde sosyal yaşam alanlarına oldukça geniş yer verdik” dedi.  950 araçlık kapalı, 120 araçlık açık otopark kapasitesi, yüzme havuzu, Fin hamamı, sauna,  fitness, spa ve farklı fonksiyonlar içeren sağlık kulüplerinin de yer aldığı G Plus, bölgenin en yoğun talep gören projesi olarak dikkat çekiyor.


G Plus İletişim bilgileri

E-posta: [email protected]

Tel: 0 212 543 76 77


www.gpluscom.tr