26 / 04 / 2024

DKY İnşaat Kartal ve Kağıthane projelerinin lansmanı 25 Mart'ta!

DKY İnşaat Kartal ve Kağıthane projelerinin lansmanı 25 Mart'ta!

DKY İnşaat'ın 2 yeni projesi için ön talepler başladı. Biri Kartal biri Kağıthane'de yer alan projelerin lansmanı ise 25 Mart tarihinde yapılacak.


Ön talep sürecinin bugün başladığı DKY Kartal projesinde 6 konut bloğu, 1 ofis bloğu ve ticari blok olacak. DKY Kartal projesinin lansmanı 25 Mart'ta gerçekleşecek ve proje resmi olarak satışa çıkacak. 


Daire seçeneklerinin 2+1'den 4+1'e kadar değiştiği DKY Kartal projesinde loft ve bahçe dubleksi daire tipleri de yer alıyor. Yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çeken proje 220 milyon dolar değere sahip. 


Toplamda 320 daireden meydana gelen DKY Kartal'da inşaatın başlamasından 24 ay sonra teslimlerin yapılması planlanıyor. Proje konum olarak ise E5'in üzerinde ve metroya yakın mesafede yer alıyor. 


DKY İnşaat'ın Kağıthane'de hayata geçireceği projede ön talepler toplanmaya bugün başlandı. Resmi satışların Nisan sonu Mayıs başı gibi başlaması planlanan projede hafriyat çalışmaları devam ediyor. 


Bu yıl toplamda 4 proje yapacak olan firmanın Çeliktepe'de inşa edeceği proje kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak. 2015 yılının ikinci yarısında başlayacak konut projesinde hak sahipleriyle anlaşıldı. Proje için toplamda 9 bina yıkılacak.