29 / 03 / 2024

DKY İnşaat Kartal'da yeni projelere hazırlanıyor!

DKY İnşaat Kartal'da yeni projelere hazırlanıyor!

DKY Kartal projesiyle büyük beğeni kazanarak, kısa sürede çok iyi bir satış rakamına ulaşan DKY inşaat, Kartal'da iki proje daha inşa etmeye hazırlanıyor...


DURGUNLUK DAĞILDI 

Aile konsepti ile tasarladığı DKY Kartal projesiyle büyük beğeni kazanarak, kısa sürede çok iyi bir satış rakamına ulaşan DKY inşaat, Kartal'da iki proje daha inşa etmeye hazırlanıyor. Şirket biri 175 diğeri 700 konuttan oluşan iki projeye 2016'da başlayacak. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, 7 Haziran seçimleri sonrasında sektörde oluşan durgunluğun dağıldığını belirterek, "Piyasa koalisyonu fiyatladı diyebiliriz. Koalisyonun kurulma ihtimali satışlara olumlu yansıdı. DKY Kartal projemizde Ramazan'ın ilk haftası 3, ikinci haftası 12 satış, Lokum Evler projemizde ise ilk hafta 1, ikinci hafta ise 3 satış gerçekleştirdik" dedi. 


875 KONUT İNŞA EDECEK 

DKY inşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya ise bu yıl lansmanını gerçekleştirdikleri DKY Kartal projesinin yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Bu ilginin kendilerini bölgede bu konseptte birkaç proje daha yapmaya yönelttiklerini söyleyen Dumankaya, "İki arazide kentsel dönüşüm projesi için anlaşmalarımızı imzaladık. Birisi 175 diğeri 700 konuttan oluşan 2 projeyi daha Kartal bölgesine kazandıracağız" dedi.


2015'in sonuna kadar 3 lansman 

Bu yıl lansmanını gerçekleştirecekleri projeler hakkında bilgi veren Ali Dumankaya, "2015 sonuna kadar Kağıthane, Çeliktepe ve Sultanbeyli'de 3 projeye daha başlamayı planlıyoruz. Kağıthane'de yıkımını gerçekleştirdiğimiz Beşler Sucuk fabrikasının olduğu arazide çok özel bir proje inşa edeceğiz. Sultanbeyli'de Fatih Caddesi üzerinde iddialı bir projemiz olacak. Çeliktepe'de Büyükdere Caddesi'nin hemen arkasında ise üzerinde 10 blok bulunan bir alanı yıkarak, özel bir mimari çalışmayla kentsel dönüşüm gerçekleştireceğiz" diye konuştu. 


Posta