27 / 04 / 2024

Eston Şehir Evleri'nde 650 bin liraya!

 Eston Şehir Evleri'nde 650 bin liraya!

Eston Şehir 2. Kısım ve Eston Deniz Kalyon Evleri 3. Etapta ev teslimleri başladı. Eston Şehir Evleri'nde fiyatlar 650 bin TL'den başlıyor...


Eston Şehir 2. Kısımda 36, Eston Deniz Kalyon Evleri 3. Etapta 64 müşterimiz söz verdiğimiz gibi evlerine kavuşuyor.


Evlerini teslim alan konut sahipleri, Eston konforunu ve güzelliklerini yaşıyorlar. Eston Şehir, yüksek katlı binalarla kuşatılmış İstanbul'da müşterilerine alternatif bir yaşam alanı sunuyor, “bahçeli ev” hayali kuranların hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. 


Bahçeli ve deniz manzaralı olmak üzere müstakil ve apartman daire alternatifleriyle;      500’ün üzerinde yat kapasiteli marina, 1,5 kilometrelik sahil şeridi ve su sporları merkeziyle denizle bütünleşmiş tek yerleşim merkezi olan Eston Deniz Projesi 12 ay tatil havası vaat ediyor. 


ESTON YAPI, İstanbul’un yeni cazibe merkezlerinden Bahçeşehir mevkiindeki Eston Şehir projesi ile  doğal özellikleri, her ayrıntısı özenle düşünülmüş mimarisi, çağdaş şehircilik anlayışı ile gerçekleştirilmiş planları, büyük alışveriş ve ticaret merkezleri, TEM ve E-5 bağlantıları yanı sıra, sosyal hayatın içinde, ulaşımı kolay ve ferah bir ortamda bulunmasıyla rakiplerinden ayrışıyor. 


Üstelik yerleşim merkezinin Atatürk Havalimanı ve Kuzey Marmara Otoyoluna yakın konumu ile birlikte lokasyon olarak gelişme potansiyeli düşünüldüğünde; isabetli bir yatırım imkanı da tanıyor.



Telefon: 0212 691 55 01 - 02 - 03

Web Adresi: www.estonsehir.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Yeni konut projeleri