29 / 03 / 2024

Evimiz Kocaeli'de 750 lira taksitle! Yüzde 1 peşinat!

 Evimiz Kocaeli'de 750 lira taksitle! Yüzde 1 peşinat!

Pekdemir İnşaat’ın hayata geçireceği Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesinde küçük bütçelerle ev sahibi olabilmek mümkün. Projeden 2+1 konuta 990 lira peşinat ödeyip, günde 25 lira bütçe ayırarak konut sahibi olabilirsiniz...


Pekdemir İnşaat’ın hayata geçireceği Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesinde küçük bütçelerle ev sahibi olabilmek mümkün. 91 metrekarelik 2+1 konuta 990 lira peşinat ödeyip, günde 25 lira bütçe ayırarak sahip olabilirsiniz. “Evimiz Kocaeli” projesinde ev alabilmek için sadece yüzde 1 peşinat yeterli.  


Pekdemir İnşaat, günlük harcamalardan ayıracağınız küçük bütçelerle sizi ev sahibi yapıyor. Pekdemir İnşaat yüksek kalite standartlarını çok ekonomik fiyatlarla halka taşıyan “Evimiz Kocaeli” projesinde, 2+1 konutlara günlük 25 lira, 3+1 konutlara günlük 32 lira, 4+1 konutlara ise günlük 50 lira bütçe ayırarak sahip olabilmek mümkün.


Mimarisi, sosyal donatıları ve imkanlarıyla gerçek bir yaşam alanı ve sıcak bir mahalle ortamı sunan Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesinde 264 konutun bulunduğu ikinci etap satışları devam ediyor. İlk etapta satışa sunulan 360 konutun gösterilen büyük ilgiyle hızla tükenmekte oluşu üzerine ikinci etap konutların erkenden satışa sunulduğu proje, sektörünün en köklü şirketlerinden Pekdemir İnşaat’ın 70’inci yıl gurur projesi olarak da dikkat çekiyor.

Yüksek deprem güvenliği başta olmak üzere, her noktasında Pekdemir kalite standartlarını taşıyacak projenin ikinci etap konutlar arasında, 2 bin metrekarelik göletin çevresinde bulunan bloklar ile arazinin yüksek kesiminde konumlandığı için körfez ve şehir manzarasına hakim bloklar da yer alıyor. 


Günde 25 TL’ye 2+1 daire

Kocaeli’nin yıldızı parlayan Başiskele bölgesinde hayata geçirilecek “Evimiz Kocaeli” projesinde çok cazip ödeme seçenekleriyle konut sahibi olma fırsatı sunuyor. Projede 2+1 büyüklüğe sahip konutlara sadece 990 liralık yüzde 1 peşinat ödemesi ve günlük 25 lira bütçe ayırarak sahip olmak mümkün. 


Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi olan “Evimiz Kocaeli” projesinin çok beğenildiğini ve kısa sürede Kocaeli için rekor denebilecek satış rakamlarına ulaştığını ifade etti. Pekdemir, “Pekdemir kalitesini ve güvenini çok uygun ve ekonomik fiyatlarla Kocaeli halkına taşımaya devam edeceğiz. İlk etapta olduğu gibi, ikinci etapta da ekonomik fiyat politikamızı sürdürüyoruz. Pekdemir güvence sistemine uygun olarak inşa edilecek proje, mahalle sıcaklığını taşıyan, insanların kendilerini iyi hissedecekleri, yaşamaktan keyif alacakları bir proje olacak. Kocaelililer ve yatırımcılar günlük ayırabilecekleri çok küçük bütçelerle buradan ev sahibi olabilirler” dedi. 


2+1 konutlar için günde 25 lira, 3+1 konutlar için günde 32 lira, 4+1 konutlar için günde 50 lira bütçe ayırarak Pekdemir yüksek kalite standartlarıyla inşa edilecek evlere hemen sahip olunabileceğini vurgulayan Pekdemir, “Ev ekonomisinden ayrılabilecek küçük bütçelerle Evimiz Kocaeli gibi bir projede ev sahibi olabilmek mümkün. Pekdemir kalitesini ilk kez bu kadar ekonomik fiyatlarla halka sunmaktan ve kaliteyi halka yaymaktan mutluyuz. Projeyi yerinde görmek ve tüm ödeme kolaylıklarını öğrenmek isteyenleri ve yatırımcıları satış ofisimize bekliyoruz” dedi.


Yeşil bir yaşam alanı, düşük aidat

“Evimiz Kocaeli” projesi şehir merkezine sadece yedi dakikalık bir mesafede. Şehre çok yakın ama kentin gürültü ve karmaşasından uzak bir lokasyonda hayata geçecek projenin yüzde 75’i yeşil alana ayrılmış durumda. 122 bin 500 metrekarelik alan üzerinde, tamamı dört katlı bloklardan oluşan proje, estetik mimarisiyle de dikkat çekiyor. Yaşamı keyifli hale getirecek her türlü sosyal donatının düşünüldüğü projede; kafe, dinlenme alanları, toplantı salonları, fitness salonu, çocuk kulübü ve uzman pedagoglar danışmanlığında her yaş grubuna uygun olarak farklı tasarlanmış çocuk oyun alanlarının bulunduğu büyük bir sosyal tesis yer alıyor.


2 bin metrekarelik dev bir göletin de içinde bulunduğu yürüyüş parkurları, rekreasyon alanları, iki basketbol sahası, görkemli bahçe ve çevre düzenlemesi de Pekdemir bütünleşik kalite anlayışının birer ürünü. Profesyonel bir site yönetiminin işbaşında olacağı “Evimiz Kocaeli” projesi, 7x24 kameralı güvenlik sistemine sahip. 

İlk etapta 360, ikinci etapta 264 konutun satışa sunulduğu projede, 2+1, 3+1 ve 4+1’lerden oluşan sekiz farklı tipte daire bulunuyor. 


Projede aylık aidatlar da 110-120 lira gibi düşük bir fiyat aralığında olacak.

Yapılan işbirliği çerçevesinde Akbank, Finansbank, ING Bank, İş Bankası ve Yapı Kredi konut satın almak isteyenlere özel avantajlarla kredi imkanı sağlıyor. 


Telefon: 0262 323 70 00

Web adresi: evimizkocaeli.com