16 / 04 / 2024

Halkalı ve Bahçeşehir'de peşinatsız proje fırsatı!

Halkalı ve Bahçeşehir'de peşinatsız proje fırsatı!

Evdekifirsat.com, müşterilere “Peşinat ödemeden küçük taksitlerle hemen teslim ev sahibi olma fırsatını” Bahçeşehir ve Halkalı’nın gözdesi 6 farklı konseptteki projede sunuyor.


Markalı konut projelerinin buluşma platformu olan www.evdekifirsat.com, konut alıcıları için cazip seçenekler geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda en son fırsatı Bahçeşehir ve Halkalı’da bulan evdekifirsat.com, müşterilere “Peşinat ödemeden küçük taksitlerle hemen teslim ev sahibi olma fırsatını” Bahçeşehir ve Halkalı’nın gözdesi 6 farklı konseptteki projede sunuyor.


Birbirinden cazip fırsatlara ulaşmak çok da zor değil. Edekifirsat.com sitesini ziyaret ederek evler hakkında bilgi alabilir, evleri tek tek inceleyebilir hatta projeler sayfasından o projede yaşayanların bilgisini, meslek dağılımlarını inceleyebilirsiniz.


Kira geliri için cazip yatırım imkânı


Markalı konut projelerindeki fırsat daireleri satın alarak avantajlı ödeme planlarıyla satışa çıkaran EYG Grup iştiraki Kent’SELL, markalı konut projelerinin 7/24 buluşma platformu www.evdekifirsat.com’da konut alıcılarına Mart ayında ‘Büyük Fırsat’ sunuyor. Bahçeşehir ve Halkalı’daki toplam 5 projede ‘Büyük Fırsat’ sloganıyla yeni bir kampanya sürecini başlatan evdekifirsat.com, portföyünde yer alan Bahçeşehir Vadi, Bahçeşehir Kuleler, Bahçeşehir Quartz, Bahçeşehir Teras Evler, Bahçeşehir Evler ile Halkalı Divan Residence projelerinde “peşinatsız, hemen teslim” daire imkânı sunuyor. Projelerde 1+1 evler ayda 1.290 TL’den başlayan taksitlerle satışa sunulurken, 2+1 evler ise 1.850 TL’den başlayan taksitlerle satışa sunuluyor. 


Ara ödemeler şirket bünyesinde sabit!

Hemen teslim edilen evlerin peşinatsız,ara ödemelerin de şirket bünyesinde sabit olması ev almak isteyenler için büyük avantaj oluştururken Kent’SELL satış ofislerinde kişiye özel ödeme planları ile de farklı seçenekler oluşturuluyor. Kişiye özel tasarlanan özel ödeme planları Bahçeşehir projeleri için Bahçeşehir Satış Ofisi’nde, Halkalı Divan Residence için Halkalı Satış Ofisi’nde sunuluyor. Yatırım ya da oturma amaçlı hemen teslim ev sahibi olmak isteyenler 7/24 projeleri www.evdekifirsat.com üzerinden 3D turla da inceleyebiliyor ve ödeme planlarıyla ilgili özel taleplerini satış ofislerine iletebiliyorlar. 


Müşteriler satış ofisine geldiklerinde talep ettikleri özel ödeme planları veya kampanya ödeme planlarını detaylarıyla inceleyebiliyor, satın almak istedikleri evi ziyaret edebiliyorlar. 


Evdeki Fırsat projeler içinde farklı seçenekleriyle dikkat çekiyor… 

Evdeki Fırsat markalı konut projelerinde yerleşmiş düzeni, peyzaj alanları, sosyal ve spor tesisleriyle ev satın almak isteyenler için Bahçeşehir ve Halkalı’da projelerin içinden 1+1’den villa tipi eve kadar uzanan geniş bir portföy sunuyor.



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri