20 / 04 / 2024

Halkalı Elite City'de peyzaj çalışmaları başladı! 249 bin TL'ye!

Halkalı Elite City'de peyzaj çalışmaları başladı! 249 bin TL'ye!

Atakent'in en gözde projelerinden Elite City'de sona yaklaşıldı. Kasım ayında teslim edilecek projede inşaatın büyük kısmının tamamlanmasıyla birlikte başlayan peyzaj çalışmaları kapsamında 41 bin 556 bitkinin dikimine başlanıyor


Şua İnşaat'ın büyük beğeni toplayan projesi Elite City'de peyzaj çalışmaları başladı. Kasım ayında teslimlerin başlayacağı projedeki son daireler için düzenlenen cazip ödeme fırsatları da devam ediyor.


Her zevke hitap eden Elite City'de 4, 8, 20 ve 30 katlı binalar yer alıyor. Güneş ve yön hesabı özenle tasarlanan projede dairelerin güneş ışığından maksimum oranda istifade etmesi sağlanıyor.


37 bin metrekare arsa üzerinde projelendirilen Elite City açık ve kapalı sosyal tesisleri, alışveriş birimleri, çocuk merkezi, peyzaj mimarisi ve 24 saat güvenliği ile huzurlu bir yaşam alanı sunuyor.


Elite City, dikimine başlanan yüzlerce mimoza, erguvan, manolya, defne ağaçları ve çiçekler ile yemyeşil bir görünüme sahip olacak.


Dairelerin %75'inin sahiplerini bulduğu projede satışa çıkan son dairelerle birlikte başlatılan kampanyada da fırsatlar devam ediyor.


Fiyatların 249.000 TL'den başladığı Elite City'de kısa bir süre geçerli olacak kampanya dahilinde tüketici, %25'lik peşinatın %5'ini şimdi, kalan %20'lik peşinatını ise 7 ay sonrasında daireyi teslim aldığında ödeyecek ve kredili alımlarda da ödemelere yine teslimle birlikte başlayacak. Ayrıca konut alıcıları kredili alımlarda teslime kadarki ödenmeyen taksitler için vade farkı da ödemeyecekler.


Oturumcu amaçlı alımların yoğun olmasına karşın prim potansiyeli yüksek olan Elite City'de bu kampanya yatırımcılarında ilgisini artırdı. Bugünkü fiyatlardan sadece %5 peşinatla Elite City'den dairesini alanlar teslim sonrasında prim yapmış dairelerini eski fiyattan o dönemde almış gibi ödeyecekler.


1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleriyle birlikte bahçe katlarının satışta olduğu proje estetik mimarisi ve porselen kaplama cephesiyle öne çıkıyor.



http://www.elitecity.com.tr/ 

0212 472 72 55