29 / 03 / 2024

İncek Life'ta 439 bin 877 TL'ye! 72 ay 0 faiz!

 İncek Life'ta 439 bin 877 TL'ye! 72 ay 0 faiz!

Yeşil ve mavinin dengesinden ilham alan Sinpaş GYO’nun Ankara’daki ilk projesi İncek Life, Feng Shui uzmanı Esra Koyuncu’yu ağırladı. Dengeli ve huzurlu yaşamın sırlarını anlatan Feng Shui uzmanı Esra Koyuncu, insanların yaşamak için doğru yerleri bulduklarında daha verimli ve huzurlu bir yaşam sürebileceklerini ve İncek Life’ın da Ankaralılar’a bu yaşamı sunduğunu söyledi...


Sinpaş GYO’nun sakinlerini yeni bir yaşam anlayışıyla tanıştıracak olan İncek Life projesi, hızla yükseliyor. 150 dönüm arazi üzerinde yüzde 70’i yeşil alan ve su ile projelendirilen İncek Life, sahip olduğu özelliklerle bugüne dek Ankara’da yapılmış konut projelerinden farklılaşıyor. Feng Shui felsefesine uygun özellikler barındıran ve ‘mutluluğun formülü dengeli yaşam’ anlayışını sakinleriyle buluşturmaya hazırlanan İncek Life’ta keyifli bir etkinlik düzenlendi. 


Feng Shui’nin Çinlilerin 6 bin yıl öncesine kadar dayanan çevre, mimari, insan ve zaman öğelerine göre düzenlenen bir felsefe olduğunu anlatan Esra Koyuncu, bu öğretiye göre insanların yaşamak için doğru yerleri bulduklarında doğanın akışı ile bir olduklarını ve bu sayede çok daha sağlıklı, verimli ve huzurlu bir yaşam sürebileceklerini söyledi. Esra Koyuncu; “Tüm dünya tarafından bilinen ve Feng Shui felsefesinde de önemli bir yere sahip olan Yin Yang felsefesinin logosu ile benzer olan İncek Life’ın logosunda mavi ve yeşilin birbiriyle olan uyumu dikkat çekiyor. İncek Life projesi yeşilin ve mavinin dengesinden ilham alarak tasarlandı. Yeşilinde huzur, mavisinde keyif saklı bu projenin daha baştan Feng Shui felsefesine ne kadar yakın durduğunu görebiliriz. İncek Life Ankaralılar için doğanın kucağında kendinizi dinleyeceğiniz bir proje ” dedi. 


Yin ve yang ile 5 elementin tüm ayrıntıları İncek Life’ta…


Sunumu sırasında, evlerde Feng Shui’nin etkisinden ve nasıl alanlar oluşturulacağından bahseden Esra Koyuncu, İncek Life’taki konutlar üzerinden de Feng Shui ile ilgili bilgiler verdi. İncek Life’ta insan ruhunu mutlu kılabilecek, enerjiyi dengeli ve yüksek tutabilecek her ayrıntının düşünüldüğünden bahseden Esra Koyuncu, “Eğimli arazi, orta alandaki ferahlık, yumuşak kıvrımlı kavisli yollar, su ve yeşilin dengesini tüm projede hissetmek mümkün. Feng Shui’nin temeli olan yin ve yang ve 5 element (ağaç, ateş, toprak, metal ve su) tüm planlarda dengeli bir biçimde kullanılmış, özellikle bugünün en büyük ihtiyacı olan doğa ile birlik hissi açık alanda ve geliştirdiğimiz temalı bahçelerde vurgulanmıştır” dedi. Yatak ve oturma odalarında da tüm mimari yapının nasıl olması gerektiği hakkında bilgiler veren Esra Koyuncu, “Yeryüzüne yaptığınız her kazı, diktiğiniz her yapı üzerindeki herkesi etkiliyor. Bu yüzden doğru yeri seçmek, doğru binayı yapmak, binanın çevresini ve içerisini enerjilerin akışına göre düzenlemek çok önemli. 


Binanın temelinde iyi niyet, ailenize, çalışanınıza, yatırımcınıza, kısacası insanoğluna verdiğiniz değer yatmalı. İşte tam da bu nedenle projelerde Feng Shui kuralları uygulanıyor. İncek Life projesinde tüm bu detaylar titizlikle düşünülmüş. Sivri köşelerden, kirişlerden kaçınılmş, araziye tam da feng shuiye uygun bir şekilde eğim verilmiş sakin bir alan tasarlanmış. Feng Shui inanışına göre 2004-2024 yılları arasında 8’inci periyoddayız. Bu yıllar arasında gayrimenkul sektöründe ciddi bir büyüme ve hareketlilik olacak. Bu zamanda ev alanlar kendileri için doğru ve karlı bir yatırım yapacaklardır” dedi. 


Modern dokunuşlar yüksek enerji… 


Temalı konut projelerinin Ankara’daki ilk örneği olarak Sinpaş GYO tarafından tasarlanan İncek Life’ta 3+1 Leylak Evleri ve 4+1 Lale Konakları modern çizgilerle tasarlandı. Leylak Evleri’nin örnek dairesinin 164 metrekarelik salonunda kullanılan sezonun trend rengi mürdüm ve pudra, modernliğe vurgu yaparken evin enerjisini de yükseltiyor. 


Dört kişilik bir aile için tasarlanan 4+1 Lale Konakları’nın örnek evinde bej, vizon gibi renkler sadelik ve doğallığa vurgu yaparken, mürdüm rengi özellikle salona canlılık katan bir detay olarak dikkat çekiyor. Salonda kullanılan renk ve materyallerde ev sahibinin ihtiyaç duyduğu elementi vurgulayarak kendini iyi hissetmesini sağlıyor. Feng Shui’de kucaklama pozisyonu denen yerleşim yatağın iki yanına birer komodin koyarak sağlanıyor. Bu şekilde kişi kendini daha fazla güvende hissediyor. 


“Yeni evinizde ilk gün pilav pişirin”


Evlerden bulunan çevreye, ev taşımadan elementlere, para ve aşk şansından uğurlu sayılara, zaman faktöründen 2013 enerjilerine kadar Feng Shui hakkında misafirlerine bilgi veren Koyuncu, “ Eve taşınırken uğurlu bir gün seçin, pilav gibi çoğalan bir yemek pişirin, ev ile diyalog kurun ve yeni evinizde enerji temizliği yapın” dedi. 


İncek Life’ta yeşilin huzurunu mavinin enerjisini depolayın 


Yüzde 70’i yeşil alan olarak projelendirilen İncek Life, doğal ortamda yüzülebilir biyolojik gölü, zengin peyzajı, tematik bahçeleri, yogadan golfe uzanan açık ve kapalı zengin spor alanları, fitness merkezi ve kapalı yüzme havuzu ile Ankara’ya taze bir yaşam getirmeyi hedefliyor. 60 farklı türde bitki çeşidi ve 6 bin adet ağaç bulunan İncek Life, yaklaşık 1 kilometrelik koşu, yürüyüş ve bisiklet parkuruna sahip. Proje araç trafiğine de kapalı. 


 “Evde mutluluk böyle olur” diyen Sinpaş GYO, ödeme planlarıyla da mutlu ediyor. Fiyat aralıkları, KDV dahil, 439 bin 877 TL ile 2 milyon 504 bin TL arasında değişen İncek Life’ta, 72 ay sıfır faizli ödeme kampanyası var. Kampanya kapsamında vade farksız yüzde 20 peşin, 1 yıl sonra yüzde 20 ara ödeme ve kalan bakiyeyi de 72 ay sıfır faizli banka kredisiyle ödeyerek ev sahibi olmak mümkün. 548 konuttan oluşan İncek Life, 5 farklı blok ve 2 farklı villa seçeneğiyle zengin bir yaşam yelpazesi sunuyor. Tüm 1+1’lerin satışa çıktığı andan itibaren hızlıca satıldığı İncek Life’ta 22 farklı metrekarede ev seçeneği bulunuyor.



Sinpaş GYO Çağrı Merkezi 444 1 440


İncek Life Galeri 0312 460 00 01


www.inceklife.com 



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler