29 / 03 / 2024

İzmir Megapol Çarşı Kule'de dükkanlara yoğun ilgi!

 İzmir Megapol Çarşı Kule'de dükkanlara yoğun ilgi!

Megapol Group Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir, Çarşı Kule'ye taleplerin yoğun olduğuna ve mevcut satış performansından büyük memnuniyet duyduklarını belirtti.


Yeni gökdelenlerin inşa edildiği Halkapmar-Konak bölgesine kurulan Çarşı Kule yoğun ilgi görüyor. Megapol Group tarafından hayata geçirilen, kazanç potansiyeli yüksek ve ilk kule olma özelliği ile dikkat çeken Megapol Çarşı Kule ofisleri 2 ay gibi kısa sürede satış grafiklerini aştı. Çarşı Kule'ye taleplerin yoğun olduğuna ve mevcut satış performansından büyük memnuniyet duyduklarını belirten Megapol Group Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir, "2 ay gibi kısa bir sürede satış grafikleri çok yüksek, özellikle ticaret hacminin en yoğun olduğu Gıda Çarşısı'nda dükkanların yok sattığına şahit olduk. Zaten Megapol Group yatırım firması olduğu için her zaman müşterisine kazandırma ihtimalini veriyor" dedi. 


150 BAĞIMSIZ BİRİM VAR 


İçerisinde 6 adet dükkan, 99 adet ofis, 45 adet daire ve 4 adet dubleks evden meydana gelen Megapol Çarşı Kule toplam 156 adet bağımsız birimden oluşuyor.24 katlı ve tek blok şeklinde yükselen projede otopark, mağaza, kongre merkezi, lobi bulunuyor. 


Hemen tapu teslimi 


Çarşı Kule'de kat ittifakı kurulduğu için tapu teslimi hemen gerçekleştirilirken, müşterilere KDV kullanma şansı da doğuyor. 




Web: http://www.megapolgroup.com/



Habertürk Egeli