29 / 03 / 2024

Kiler GYO Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri'ni inşa edecek!

Kiler GYO Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri'ni inşa edecek!

Bahçeşehir Hoşdere'de Kiptaş tarafından hayata geçirilmesi planlanan 600 konutluk Kiptaş Bahçeşehir Merkez projesi için arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı usulü ihalesini Kiler GYO-Biskon Yapı A.Ş. Ortak Girişimi aldı.


Kiptaş'ın Bahçeşehir Hoşdere'de yapmayı planladığı 600 konutluk projesi için yapılan ihaleyi Kiler GYO-Biskon Yapı A.Ş. Ortak Girişimi aldı. 


Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri  İnşaatlarının Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı Usulü ile Yapılması İşi ihalesinde firma satış toplam geliri olarak 306 milyon 666 bin 667 TL, idare payı gelir oranı yüzde 30 ile 92 milyon TL teklif verdi.


Kiler GYO Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri


25 bin 920 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilecek olan  Kiptaş  Bahçeşehir Merkez Evleri projesinde 2+1 ve 3+1 daireler planlanıyor. Projede 14 katlı 12 blok tasarlandı.


Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri projesinde yüzme havuzu, sosyal tesis alanı, 2 tane 3 katlı otopark, çocuk oyun alanı, dinlenme alanları, yürüyüş yolları gibi sosyal donatılar bulunuyor.


Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri projesinin memurlara özel kuralı olarak satışa sunulacağı duyurulmuştu. Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri projesi Pazartürk'ün arkasında Bilfen Bahçeşehir İlköğretim Okulu'nı yanında yükselecek.


Kiler GYO Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri