29 / 03 / 2024

Liva Turkuaz'da Paşa Gönlüm kampanyası uzatıldı! 167 bin liraya!

 Liva Turkuaz'da Paşa Gönlüm kampanyası uzatıldı! 167 bin liraya!

Anadolu yakasının hızla gelişen bölgesi Sultanbeyli’de, Sinpaş Yapı tarafından inşa edilen Liva Turkuaz projesinde üç hafta önce başlayan “Paşa Gönlünüz Nasıl İsterse Liva'dan Öyle Ev Sahibi Olun!” kampanyası, gösterilen yoğun ilgi nedeniyle uzatıldı...


Ödeme şekliyle gayrimenkul sektöründe ilk olma özelliği taşıyan ‘paşa gönlüm’ kampanyası Haziran’ın ikinci haftasına kadar devam ediyor.  

 

Bugüne kadar farklı kampanyalarda konut alıcısıyla buluşan projede en yoğun ilgi ‘paşa gönlüm’ kampanyasına gösteriliyor. Sosyal medyaya ve mizah dergilerine de konu olan ‘paşa gönlüm’, gayrimenkul sektörüne de farklı bir bakış açısı kazandırıyor. Esprili ve kolay anlaşılan bir anlatımın hakim olduğu ‘paşa gönlüm’ kampanyası, sunduğu farklı ödeme seçenekleriyle ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor. 


Kişilerin tercihlerine göre farklı ödeme alternatifleri sunan kampanyada; oturmaya başlandığında ödemelere başlayarak, peşinat ödemeden, 12 ay ödeme yapmadan, taksitli ara ödeme seçenekleriyle, ister banka kredisi, ister Sinpaş kredisiyle Liva’dan ev sahibi olunabiliyor. Kişilerin kendi bütçelerine göre özel ödeme planı hazırlamalarına imkan tanıyan kampanyada her bütçeye uygun ödeme seçeneği yer alıyor.


Liva'da paşa gönlünüze göre bir yaşam var!

Liva projesinde paşa gönlünüz sandal sefası yapmak isterse iki adımda gölette; paşa gönlünüz adada bir çay içmek isterse iki adımda göletin ortasındaki adalarda; paşa gönlünüz kışın da dışarıda olmak isterse iki adımda göl manzaralı kış bahçelerinde ve paşa gönlünüz spor yapmak isterse iki adımda göl kenarında koşu ve yürüyüş parkurunda olabilirsiniz.


Liva sakinleri Hobi Akademisi’nde buluşuyor

Satışların büyük bir hızla devam ettiği Liva projesinde 53 metrekare ile 215 metrekare arasında değişen 824 konut bulunuyor. 167 bin TL ile 618 bin 800 TL arasında değişen fiyatlarla satışa projede 1+1’den 4+1’e kadar pek çok daire seçeneği yer alıyor. Tüm blokların gölet ve peyzaj manzarasına hakim olduğu bir mimariye sahip olan Liva’da, 140 metrekareye kadar kendine özel bahçe kullanımlı dairelerin yanı sıra ve 24 metrekare teras kullanımı olan daireler de dikkat çekiyor. Kolay ulaşımın yanı sıra sunduğu sosyal imkanlar ile de dikkat çeken Liva, Sinpaş Yapı’nın ilk defa bu projesinde hayata geçireceği “Hobi Akademisi”ne de ev sahipliği yapıyor. Çocukların evlerinin yanı başında güvenle gidebilecekleri; anne babaların ise arkadaşlarıyla boş zamanlarını keyifle geçirebileceği bir sosyal alan olarak konumlanan Liva Hobi Akademisi’nde hem yetişkinler hem de gençler için yabancı dil eğitimleri, spor, resim, yemek kursları verilmesi planlanıyor. 

Liva sakinleri, projenin ortasındaki biyolojik gölet üzerinde konumlanan birbirinden farklı temalara sahip adalar ve kış bahçelerinde yaz-kış açık havada oturmanın keyfine varırken, göl kıyısında keyifli yürüyüşler de gerçekleştirebilecekler. Toplam 17 bin 600 metrekarelik yeşil alan 4700 metrekarelik biyolojik göletin yer aldığı Liva’da, 40’dan fazla bitki ve onlarca ağaç türüyle dört mevsim doğanın en güzel renklerine ev sahipliği yapacak. 300 metrekarelik Seyir Adası da Liva Turkuaz etabının içerisinde bulunacak. Seyir Adası çim tepeleri biçimindeki peyzajı, rahat oturma grupları ve yürüyüş alanlarıyla Liva sakinlerine eşsiz bir manzara sunacak.


TEM bağlantısıyla kolay ulaşım

Hızlı ve nitelikli konut projeleri ile sistemli bir yapılaşmaya sahne olan Sultanbeyli’de yer alan Liva, TEM’e direkt bağlantısı ve kolay ulaşımıyla dikkat çekiyor. Boğaziçi Köprüsü’ne 19 km,  Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 km mesafede olan Liva,  çevrede yer alan Viaport AVM’ye 7 km, Meydan AVM’ye ise 12 km. mesafede yükseliyor. 

Künye Bilgileri

Projenin Adı: Liva 

Projenin Yeri: Sultanbeyli

(Liva İstanbul) Birinci etap konut sayısı:  349 

(Liva Turkuaz) 2. etap konut sayısı: 475

Konut metrekaresi: 53 metrekare ile 214 metrekare

Konut tipleri: 1+1’den 4+1’e kadar bahçe katı, normal kat ve teras katı gibi farklı seçenekler satışa sunuluyor 

Konut fiyat aralığı: 

53- 88 metrekare 1+1'ler 167.000- 296.400 TL

101- 144 metrekare 2+1'ler 285.500 TL- 438.400 TL

136- 169 metrekare 3+1'ler 379.600 TL- 540. 800 TL

167-214 metrekare 4+1'ler 505.500 TL- 618.800 TL 

2. etap teslim tarihi: Mart 2014


Satış Ofisi: 444 1974


www.sinpasliva.com.tr



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı