29 / 03 / 2024

Mahal Sancaktepe Ada fiyatları! 181 bin 500 liraya 2+1!

 Mahal Sancaktepe Ada fiyatları! 181 bin 500 liraya 2+1!

Denge Yapı’nın Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe Ada projesi, on iki katlı 3 bloktan ve 144 daireden oluşuyor. Özlenen komşuluk ilişkilerinin yeniden canlanacağı Mahal Sancaktepe Ada’da yüzde 5 peşinatla ev sahibi olmak mümkün. Kampanya kapsamında 181 bin 500 lira olan 2+1 daireye sadece 9 bin lira peşinat vermek yeterli...


Adını Kartal ve Samandra’da inşa ettiği Begonya, Sümbül ve Mimoza Evleri’yle duyuran Denge Yapı, bir evden daha fazlasını isteyenler için Mahal Sancaktepe Ada’yı hayata geçiriyor.  Butik bir proje olan Mahal Sancaktepe Ada, İstanbul’un en hızlı prim yapan lokasyonlarından Sancaktepe’de yükseliyor.  Mahal Sancaktepe Ada’da daire fiyatları 181 bin 500 liradan başlıyor. Projede yüzde 5 peşinat vererek ev sahibi olunabiliyor. 

 İstanbul’da özlenen komşuluk ilişkilerinin Mahal Sancaktepe Ada ile gerçeğe dönüşeceğini söyleyen Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, “10 bin 454 metrekare arazi üzerinde inşa edilen Mahal Sancaktepe Ada, on iki katlı 3 bloktan ve toplam 144 daireden oluşacak. Daha az sayıda aile yaşayacağı için komşuluk ilişkileri yüksek olacak. Biz de buna katkı sağlamak için daire sakinlerimizi özenle seçiyoruz” dedi. Daire tiplerini oluştururken de buna dikkat ettiklerini belirten Abdullah Bayram, bu nedenle Mahal Sancaktepe Ada projesinde, üç tip 2+1 ve tek tip 3+1 olmak üzere farklı beğenilere uygun daire seçenekleri sunduklarını anlattı. 


Hayat Aralık 2014’te başlıyor

Devam eden kampanyaları hakkında da bilgi veren Bayram şunları söyledi:

“Biz hem Mahal Sancaktepe Ada’da hem de yanı başında yükselen bir diğer projemiz olan Mahal Sancaktepe’de yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapıyoruz. Buna göre Mahal Sancaktepe Ada’da 181 bin 500 liraya satılan 78 metrekarelik 2+1 daireye sahip olmak için 9 bin 75 lira vermek yeterli. Peşinatın kalan yüzde 20’lik tutarı olan 36 bin 300 lira ise daire tesliminde yani Aralık 2014’te alınıyor. 120 ay kredi kullananlar 2+1 daireye aylık 1.724 lira taksitle sahip olabiliyor. Mahal Sancaktepe Ada ve Mahal Sancaktepe’de tüm daireler yüzde 1 KDV avantajıyla satılıyor.”


Mahal Sancaktepe Ada ve Mahal Sancaktepe’de sosyal yaşamı renklendirecek çok sayıda aktivite yer alıyor. Her iki projede de çocuk oyun alanları, açık yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, yürüme ve koşu yolları, süs havuzları, kamelyalar, basketbol, voleybol ve mini futbol ortak spor alanları, meyve bahçeleri, kapalı sosyal tesiste bay / bayan sauna ve fitnessclub ile kapalı havuz bulunuyor. Mahal Sancaktepe Ada’da arazinin yüzde 85’i ve Mahal Sancaktepe ise yüzde 79’u açık alanlara ayrıldı. Ayrıca site genelinde insan ve araç güvenliği için 7/24 güvenlik hizmeti, kapalı ve açık otoparklar yer alıyor.     


TEM’e 5 dakika uzaklıkta

Mahal Sancaktepe Ada ve Mahal Sancaktepe, merkezi konumuyla öne çıkıyor. Her iki projede Kurtköy Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika, Finans Merkezi Atasehir’e 14 dakika ve Boğaziçi Köprüsü’ne 20 dakika uzaklıkta yer alıyor. Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada, TEM Otoyolu’nun yanı başında ve TEM-Kartal bağlantı yoluna 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. 

              

0216 311 66 67  

www.dengeyapias.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı