29 / 03 / 2024

Manzara Adalar internette 3 boyutlu olarak gezilebiliyor!

Manzara Adalar internette 3 boyutlu olarak gezilebiliyor!

İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’da stüdyo dairelerden 5+1’e kadar değişen konut tipleri, ofis ve ticari nitelikli alanlardan oluşan farklı seçenekleriyle Manzara Adalar’ın internet üzerindeki 3 boyutlu versiyonu projenin kusursuzluğunu gözler önüne seriyor.


İş GYO’nun, başyapıtlardan oluşan portföyünün yeni üyesi olan Manzara Adalar, internette 3 boyutlu olarak gezilebiliyor. Proje maketini online hale getiren, bu uygulama, Manzara Adalar’ı haritadaki gerçek konumunda ve tüm detaylarıyla internet üzerinden sergiliyor.

 

Türkiye’de ilk defa hayata geçirilen uygulama sayesinde Manzara Adalar’dan daire almak isteyenler, sanal ortamda, projeden beğendikleri tipte konutun kat planlarının içine girip, dairenin odaları içinde gezebiliyor. Böylece evlerinin bittiğinde nasıl olacağını hayal etmek yerine, bugünden birebir görme şansı buluyor.


Stüdyo dairelerden 5+1 dairelere kadar farklı konut seçeneklerine sahip olan ve ikisi ofis, toplam beş blok ve ticari ünitelerden oluşan Manzara Adalar hakkında detaylı bilgi almak isteyenler www.manzaraadalar.com.tr’yi, projeyi 3 boyutlu gezmek isteyenler ise  http://3dkonut.com/manzara-adalar/projesi linkini ziyaret edebilirler.



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri