28 / 03 / 2024

Marka Rezidans'ın home ofis ve rezidans blokları satışta!

Marka Rezidans'ın home ofis ve rezidans blokları satışta!

Uludağ manzaralı 3 bloktan oluşan Marka’nın home ofis ve rezidans bloğu 18 kattan ve 170 daireden oluşuyor. Home ofis ve rezidans bloğu, Uludağ’a hakim muhteşem bir manzaraya sahip…


Marka Rezidans ve AVM, bir yıl içerisinde alışveriş merkezi kiralamalarında yüksek talep alırken home ofis ve rezidanslarda yoğun talep gördü. Sur Yapı “Marka”da yatırımını büyüttü ve home ofis &rezidans bloğunu satışa sundu.


2014’de 600 milyon dolarlık yatırımla Bursa’nın yeni konut ve alışveriş merkezi projeleri arasındaki yerini alan  Sur Yapı  Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi, yoğun ilgi nedeniyle 50 milyon dolarlık ek yatırım ile büyüyor. Kasım 2014’de lansmanı yapılan Marka Rezidans ve AVM, bir yıl içerisinde alışveriş merkezi kiralamalarında yüksek talep alırken home ofis ve rezidanslarda yoğun talep gördü. Bu gelişmelerin ardından Sur Yapı, AVM kısmını büyütme kararı aldı ve Bursalıların homeofis konseptine olan ilgisi nedeniyle satışa kapalı tutulan B blok, yeni tasarım ve ürün çeşidi ile satışa sunuldu. Böylelikle AVM’de yer alan mağaza sayısı 220 den 250’ye çıktı. B blokta yer alan konut sayısı da 170 oldu.  Proje, ev sahibi olmak isteyen Bursalılar ile çevre illerdenyerli ve yabancı yatırımcıların büyük ilgisini görüyor.  


Uludağ manzaralı 3 bloktan oluşan Marka’nın home ofis ve rezidans bloğu 18 kattan ve 170 daireden oluşuyor. Home ofis ve rezidans bloğu, Uludağ’a hakim muhteşem bir manzaraya sahip…


Sosyal tesisleri, dağ manzarası ve içerisinde sevilen, seçkin markaların yer alacağı alışveriş merkezi ile Marka,“lüks”ün Bursa’daki yeni simgesi haline gelecek. Sur Yapı Marka Rezidans ve AVM, 373 lüks rezidans dairesi, home ofisleri ve alışveriş merkezinde bulunan 250 mağazasıyla Bursa’nın en prestijli karma projesi olarak satış ve inşasına hızla devam ediyor.


Uludağ manzaralı dairelerden oluşan proje 21, 18ve 14 katlı rezidans vehome ofis bloğundan oluşuyor. Kulelerin alt kısmında bir alışveriş merkezinin bulunacağı proje, bölgenin en görkemli ve ayrıcalıklı yaşam alanı olacak. 


Marka’da rezidans sayısı arttı


600 milyon dolarlık yatırım değeriyle hayata geçirilen proje, 50 milyon dolarlık ek yatırım ile birlikte 230.000 m² inşaat alanına sahip... İnşaata komşu bir arazinin de Marka’ya dahil edilmesiyle rezidans sayısı 316’dan 373’e yükseldi. 373 lüksrezidans dairesi ve home ofisin yer aldığı proje,yaklaşık 3.000 kişiye istihdam sağlayacak. Sur Yapı’nın Bursa Nilüfer’de yapımına başladığı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi’ne ilgi beklenenin üzerinde... Marka, Bursa kadar çevre illerden ve her yıl düzenli olarak Bursa veya çevresine tatile gelen turistlerden de büyük ilgi görüyor. Yerli yatırımcılar kadar yabancı yatırımcıların da yakından ilgilendiği karma projenin Bursa’ya yeni bir çehre kazandıracağı da izlenimler arasında yer alıyor.


Marka Alışveriş Merkezi yoğun talep nedeniyle büyütüldü… 


Sur Yapı Marka Alışveriş Merkezi, Bursa’da henüz mağazası bulunmayan dünyaca ünlü markaların tek buluşma noktası olma özelliği ile de Bursalılara ayrıcalıklar sunacak. Proje 65 bin metrekarelik kiralanabilir alanda 220 mağaza olarak planlandı ancak hem ulusal hem de uluslararası perakendeciler tarafından gördüğü yoğun talep sonrası75 bin metrekarelik alanda mağaza sayısı 250’ye çıkarıldı. Marka Rezidans ve AVM, Bursa’nın sosyo-kültürel gelişimine de katkı sağlayacak.  


Bursa’da Marka ’ya talep her geçen gün artıyor


Bursa’da artarak devam eden talepten son derece memnun olduklarını söyleyen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas “Bursa’da imza attığımız bu büyük projede home ofis ve rezidansbloğumuzu satışa çıkarmış olmaktan dolayı son derece heyecanlıyız. Projenin diğer aşamalarında olduğu gibi bu yeni bloğun da şimdiden yoğun talep göreceğini düşünüyoruz. Projemize yerli ve yabancı yatırımcılar ve ev sahibi olmak isteyen Bursa halkı da büyük ilgi gösteriyor. Marmara bölgesinin diğer illerinden aldığımız talepler de bizim için sürpriz olmadı. Bu projemizde Bursa’nın bir numarası olacak 75.000 m² kiralanabilir alana sahip büyük bir Alışveriş Merkezi de yer alıyor. Alışveriş Merkezine gelen ulusal ve uluslararası markaların yüksek kiralama talepleri ve başarılı konut satışları Bursa’ya olan inancımızı pekiştirdi ve yatırımımızı büyütme kararı aldık.


Bursalı iş adamları ve yatırımcılar Marka Rezidans ve Alışveriş merkezinin sadece Bursa için değil aynı zamanda tüm Marmara bölgesi ile komşu şehirler için büyük bir vizyona sahip olduğunu ve bir çekim merkezi haline geleceğini çok kısa sürede gördü. Bursa’nın yanı sıra İstanbul, Bilecik, Balıkesir, Eskişehir gibi Marmara bölgesi ağırlıklı illerde konut satışı gerçekleşti. Projede bulunan rezidans dairelerimizi ailelerin konforunu düşünerek ferah iç mekanları geniş balkonları ve Uludağ manzaralı olarak tasarladık” dedi.


650 Milyon Dolarlık dev yatırım!


Sur Yapı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi, Bursa’nın gözde ilçesi Nilüfer Bölgesi’nin en değerli lokasyonunda 650 milyon dolar yatırım değeriyle yükselmeye devam ediyor. Ulaşım akslarının yanı başında bulunan proje, timsah arena ve şehir parkına komşu konumda yer alıyor. 


Sur Yapı Marka Rezidans ve AVM, 63 metrekare ile 293 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı 21, 18 ve 14 katlı üç kuleden oluşuyor. Bugün satışına başlanan sonblokta yer alan 1+1, 2+1 rezidans ve homeofis daireler için liste fiyatları üzerinden lansmana özel %10 indirim yapılıyor. Ayrıca tamamı peşin ödemelerde %10 + %10 indirim fırsatı sunuluyor. Lansmana özel yapılan kampanya kapsamında 1+1 rezidans ve homeofis dairler 317 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1 rezidans ve homeofis dairler ise 497 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Vatan


Detaylı Bilgi İçin: 444 5 787 

www.suryapimarka.com.tr



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri