29 / 03 / 2024

Milos Park Homes'da geri sayım başladı!

Milos Park Homes'da geri sayım başladı!

Girne’de yeni bir yaşam başlıyor.. Konumu, tasarımı, doğası ve sunduğu seçkin imkanlarla Kıbrıs emlak sektörüne damgasını vuran Milos Park Homes projesinde, artık kapılar sonuna kadar açılıyor.


'Daire fiyatına villa' sloganıyla yükselen Milos Park Homes'un ilk etabında yaşamın başlaması için geri sayım başladı. Developments’ın hayata geçirdiği Milos Park Homes, Girne Alsancak’da konumlandı.



Blue Way Group of Companies markalarından Kıbrıs Developments’ın 30’uncu yıl özel projesi olarak hayata geçti Milos Park Homes. Girne Alsancak’a konumlandı proje #secretproject olarak ilk kez tanıştı yatırımcılarla. Ekim ayında lansmanı yapıldı ve daha bir yılı bile dolmadan projenin ilk etabı tamamlanmak üzere. Artık son rötuşlar yapılıyor. Milos Park Homes’ta, 1 Ağustos’ta yaşam başlıyor..


Türkiye İş Bankası ile imzalanan özel kredi ile 600 sterlinden başlayan taksitlerle daire fiyatına villa sahibi olma fırsatı sunuyor Milos Park Homes. O yüzden satışlar hızla devam ediyor, alıcılar yerleşmek için son sayıyor.


Daha şimdiden yüzde 60 gibi çok ciddi bir satış oranına ulaşan Milos Park Homes’ta ev sahibi olmak için birçok nedeniniz var.


Hatta bu kez bu nedenleri proje yatırımcılarına sorduk, bakın nasıl yanıt verdiler?

1- Neden “Milos Park Homes”?


Çünkü doğa ile iç içe muhteşem bir manzarasının olmasının yanında, yarı olimpik yüzme havuzu, spor alanları, Gym ve benzeri aktiviteler ile sakinlerini düşünen bir konsepte sahip olması beni ve ailemi çok etkiledi.


Sait Çağlaş


Yıllardır emlak sektörü içerisinde olan biri olarak: KKTC tarihinde yapılmış ve/veya yapılacak olan ve site diye adlandırılan yaşam alanları içerisinde inşa edilen, inşaatı yapılırken doğaya saygı çerçevesinde yaratılan, tüm ince detaylarına kadar tam bir profesyonellik içerisinde, genç, yaşlı, engelli, çocuk demeden herkesin rahatlığını göz ardı etmeden, hiçbir detay atlanmadan, yeşili ve doğayı hep ön planda tutan, tarihi canlandıran ve yaşatan, dağa ve insana verilen değer karşısında sadece “Ben Milos Park Homes’luyum” denir.. Bunun için de yaratıcıları; Çağatay Özbirim, Harper Özbirim, Türkan Özbirim, Çağla Özbirim ve tüm Kıbrıs Developments ailesine teşekkürler.


İstiklal METAY


Bir çok sebebi var. Gerçek anlamda bir site. Her türlü hizmet var. Örneğin restoranı ,havuzu, spor salonu, çocuk parkı, marketi, güvenliği.. Emeği geçenleri kutluyoruz.                                 


Salih Alşan





Ekonomi Kıbrıs Prestige