29 / 03 / 2024

Mistral İzmir projesi satışa çıktı!

 Mistral İzmir projesi satışa çıktı!

Mistral İzmir'in 38 katlı konut kulesinde 110 adet daire bulunuyor. Genişlikleri 96 ile 418 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 dairelerin yanı sıra 4+1 olarak planlanan penthouse daireler mevcut...



İzmirli işadamları tarafından 2012 yılında kurulan Mistral Yapı, şehre değer katacak ilk projesi Mistral İzmir'i hayata geçiriyor. Mimarisi, teknolojik alt yapısı, yeşil bina konsepti ile Türkiye'nin örnek projelerinden biri olmaya hazırlanan Mistral İzmir, İzmir Körfez'nin yanı başında geniş teraslı konutları, iş dünyasına fark getirecek ofisleri, ünlü markaları cadde konseptinde buluşturacak çarşısıyla yatırımcıları İzmir'e çağırıyor. 


Ofis ve konut yatırımında İzmir, İstabul'un alternafidir


Mistral Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Önder Türkkan, " İşim gereği uzun yıllardır İstanbul ve İzmir'de dönüşümlü olarak yaşamaktayım İstanbul'da nasıl zorlaştığını yakından izlemekteyim. İstanbul'a alternatif olacak, onun yükünü hafifletebilecek şehirlere yönelmek gerekiyor. İzmir bu alternatifler içinde birinci sırada yer almaktadır. Avrupa'nın birçok ülkesinde benzer durumlarda alternatif  şehirlerden yararlanılmaktadır. Örneğin, Paris'te, bu tür bir yığılma başladığında, şirketlerin bir bölümü Lyon'a kaymaya başlamış, bir kısım faaliyetlerini bu şehre taşımışlardır" diyerek diğer uygulamalarına dikkat çekti. 



İzmir'de artık birinci sınıf ofis ve konut projeleri yapılıyor



"İzmir'de eksik olan, büyük çaplı şirketlerin ihtiyaçlarına cevap verebilecek ofis yapılarına, rezidanlara sahip olmamasıydı" diyen Türkkan, şimdi birçok projeyle bu eksiğin de çok daha uygun şartlarla kapatıldığının altını çizdi. 


Mistral İzmir'in lokasyonu, mimarisi, peyzajıyla İzmir'in en iddialı projesi olduğunu ifade eden Mistral Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haydar İnaç, Mistral İzmir'in toplam arsa alanının 13 bin 923 metrekare, inşaat alanının ise 122 bin metrekare olduğunu, ofis, konut ve çarşıdam oluşan Mistral İzmir'in lokasyonuyla da dikkat çektiğini söyledi. İzmir'in yeni kent merkezi Bayraklı'da Manas Bulvarı ile Ankara Caddedi'nin kesiştiği noktada yer alan Mistral İzmir'in çift cehpeli ofis binası, İzmir Körfezinin güzelliğini doyasıya yaşatacak geniş teraslı konutları ve sokak konseptli çarşısıyla İzmir'de ilklere imza attığını anlatan Haydar İnaç, sözlerini şöyle sürdürdü:



Mistral İzmir mimarisinden, yaşam tarzına şehre iz bırakacak konut, ofis ve çarşıdan oluşan bir karma kullanım projesidir. Konut binamızın sekiz katında uluslararası bir otel markasının hizmet verecek olması Mistral İzmir'e değer katacak. Otel, konut ve ofis girişlerinin birbirinden bağımsız olarak konumlandırıldığı 

Mistral İzmir'de konut binasında dört, konut binasında 3.40 metreye varan tavan yüksekliği mekansal hacim olanağı sunacak. İzmir'de ilk cephe uygulamalı ofis binası olma özelliği taşıyan Mistral İzmir Ofis, profesyonel ofis yönetimiyle şehirdeki ofis anlayışını değiştirecek Mistral İzmir Çarşı da kısa sürede İzmirlilerin vazgeçilmezi haline gelecek."



Mistral İzmir'in 38 katlı konut kulesinde 110 adet daire bulunuyor. Genişlikleri 96 ile 418 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 dairelerin yanı sıra 4+1 olarak planlanan penthouse daireleriyle dikkat çeken Mistral İzmir'in konut binasının girişinde 130 metrekarelik bir lobi bulunuyor. Tavandan yere kadar cam kullanılan Mistral İzmir'in konutlarında 3.10 metre genişliğe ulaşan teraslar ev sahiplerinin güneş ışığından maksimum yararlanma imkanı sunacak. 


Mistral İzmir'in 34. katında bulunan sosyal tesisi özel davetlerin verilebileceği lounge alanı, bar, TV, ve Play Station alanı, satrnaç, tavla alanı, kütüphane ve İzmir Körfezi'nin eşsiz manzarasına hakim terasıyla sakinlerinin keyifli zaman gerçirmesini sağlayacak. Mistral İzmir'in 48 katlı ofis kulesinde büyüklükleri 65 ile 950 metrekare arasında değişen 153 ofis yer alacak. Kat yüksekliklerinin 4 metreyi bulduğu Mistral İzmir'in ofis girişinde yaklaşık 340 metrelik lobi yer alacak. Farklı katlarda ofis sahiplerinin kullanımı için özel olarak tasarlanmış toplantı alanları oluşturan Mistral İzmir'de resepsiyon ve dinlenme amaçlı lobiler de bulunacak. Mistral İzmir Çarşı ise kafe, giyim ve elektronik ağırlıklı markalara ev sahipliği yapacak. 



Telefon: 0 232 461 50 61-

Web adresi: http://www.mirayinsaat.com.tr/



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler