29 / 03 / 2024

Özyurtlar İnşaat 1CoastalCity projesinde 169 bin liraya 1 oda 1 salon!

 Özyurtlar İnşaat 1CoastalCity projesinde 169 bin liraya 1 oda 1 salon!

Özyurtlar İnşaat, yeni projesi 1CoastalCity'i 8- 10 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan Dubai IPS Fuarı'nda lansmana çıkaracak. Özyurtlar 1CoastalCity'de 1+1 daireler 169 bin liradan satışa sunuluyor...



Özyurtlar İnşaat, yeni projesi 1CoastalCity'i 8- 10 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan Dubai IPS Fuarı'nda lansmana çıkaracak. 1CoastalCity Dubai IPS Fuarı ile eş zamanlı olarak 7-12 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Kuvety Emlak Fuarı'nda ve daha sonra da 22-24 Nisan tarihleri arasında Abu dabi Cityscape'de uluslararası yatırımcılara tanılacak, 1CoastalCity'nin Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Kuvety ve Yemenli yatırımcılardan büyük ilgi görmesi bekleniyor. 



Esenyurt, Beylikdüzü ve Bahçeşehir'de hayata geçirdiği N markalı projelerle bugüne kadar 28 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar inşaat, Büyükçekmece'de inşa edeceği yeni projesi  1CoastalCity'nin ilk tanıtımını Kuvety, Dubai ve Abu Dabi'deki fuarlarda gerçekleştirilecek. 


Türkiye'ye büyük talep var


Mütekabiliyet Yasası'nın çıkmasından sonra Körfez ülkelerinden ve Türkiye Cumhuriyetleri'nden Türkiye'ye büyük talep olduğunu söyleyen Tamer Özyurt, Türkiye, Arap yatırımcıların ev almak istediği ülkelerin başında geliyor. Bu talep doğrultusunda hem Türkiye'nin sunduğu yatırım fırsatlarını hem de yeni projemiz 1CoastalCity'i uluslararası yatırımcılara anlatalım istedik. Bu nedenle 1CoastalCity'nin lansmanını Kuvety, Dubai ve Abu Dabi'deki fuarlarda yapacağız diye konuştu.


İstanbul'da yaşamın yeni adresi


Tamer Özyurt'un verdiği bilgiye göre Büyükçekmece Gürpınar'da inşa edilen 1CoastalCity, üç blokta 208 daireden oluşuyor. 47 bin metrekarelik toplam inşaat alanına sahip olan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve Penthouse daireler bulunuyor. 1+1 dairelerin fiyatlarının 169 bin liradan başladığı 1CoastalCity'de 27 adet de ticari birim yer alıyor.projede mümkün olduğunca çok sayıda evin deniz manzarasına sahip  olması planlandı.24 ayda teslim edilmesi planlanan 1CoastalCity'de her detay en ince ayrıntısına kadar hesaplandı. Evlerin ankastre beyaz eşyalı ve klimalı olarak teslim edileceği projede her daireye 10 metrekarelik bir de depo verilecek. Sosyal donatılarıyla fark yaratan 1CoastalCity'de sauna, açık/kapalı yüzme havuzu, fitness center, sinema odası, çocuk oyun odaları, cafe-bar, tuz odası ve Türk hamamı yer alıyor. 



Sahile 2 dakika uzaklıkta


Büyükçekmece Gürpınar'da hayata geçen 1CoastalCity, sahile 2 dakika, alışveriş merkezine 3 dakika, hastaneye ve metrobüse 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. Proje, Atatürk Havalimanı'na ise 15 dadika mesafede yer alıyor. 



Telefon: 444 40 27

Web Adresi: wwww.ozyurtlar.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Satışa çıkacak projeler