28 / 03 / 2024

Özyurtlar Ncadde Ottoman’da satışlar başladı!

 Özyurtlar Ncadde Ottoman’da satışlar başladı!

Özyurtlar İnşaat Esenyurt'ta Ncadde Ottoman ile yatırımcısının karşısına çıkıyor. Ön talep satışlarında büyük ilgi gören Ncadde Ottoman, bölgedeki ticareti ve residence daire konseptini tek bir çatı altında toplamayı hedefliyor.


Bugüne kadar pek çok projeyi başarıyla tamamlayan Özyurtlar İnşaat, markalı konutların merkez üstü haline gelen Esenyurt'ta, Ncadde Ottoman ile yatırımcısının karşısına çıkıyor. Ön talep satışlarında büyük ilgi gören Ncadde Ottoman, bölgedeki ticareti ve residence daire konseptini tek bir çatı altında toplamayı hedefliyor. 2015 yılında hayata geçirilen Özyurtlar’ın iş merkezi projesi Ncadde Agora’ya gösterilen büyük ilginin ardından, Ncadde Ottoman hem işyeri ve ofis hem de otel ve yaşam ihtiyacına cevap verecek nitelikte tasarlanıyor. Kampanya kapsamında Ncadde Ottoman’da fiyatlar 178 bin liradan başlıyor.


Özyurtlar İnşaat'ın farklı konseptleriyle dikkat çektiğini söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, fikir ve uygulama merkezine aldıkları “insan ve mutlu yaşam” kriterlerini bu projede de uyguladıklarını belirtti. Özyurt, İstanbul’un hızla gelişen ve konuttan sonra ticaret merkezi de olmaya aday bölgesi Esenyurt’ta yer alan projenin, bölgenin en işlek caddesi Doğan Araslı’ya cepheli olarak konumlandığını anlattı.


Ticari tapulu projenin, lokasyon gücü ve ayrıcalıklı mimari yapısı ile tüm ticari kuruluşların bir araya geldiği, yepyeni bir ticaret merkezi olmasının beklendiğini ifade eden Özyurt, “68 bin 940 metrekare alana sahip Ncadde Ottoman, A blokta 1+0, 1+1, 3+1 ve 4+1 ofisler, B blokta ise üç farklı büyüklük seçeneği ile 1+0 full mobilyalı suit residence dairelerden oluşuyor” dedi. 


Ncadde Ottoman ile home-ofis imkanı

Modern mimari geleneksel dokunuş düşüncesi ile yola çıkılan projede, son yılların gerek kullanım rahatlığı, gerekse modern görünümü itibarıyla en çok tercih edilen, gözde ofis kullanım şekli home-ofisleri de görmek mümkün. Ncadde Ottoman, ticaret merkezi çalışanlarına ferah bir yaşam alanı vadediyor. Her geçen gün daha fazla büyüyen ve gelişen bir metropol kenti olan İstanbul’un, en önemli problemlerinden biri olan otopark ve güvenlik problemi de Ncadde Ottoman ile son buluyor. 


Üç adet bodrum alanı bulunan projede, 13 bin metrekare kapalı otopark ve teknik alanlar yer alıyor. Genişliği sayesinde ticaret merkezi sakinleri ve misafirleri, otopark problemi yaşamayacak. Bunun yanı sıra, diğer bodrum katlarında da üç adet lojistik depolama alanı ve çeşitli büyüklüklerde ticari alanlar bulunuyor. A blokta 168 adet home-ofis, zemin katında 20 adet mağaza konumlandırılmış. B blokta 249 adet full eşyalı suit residence daire, zemin katta da 11 adet home-ofis ve iki adet ticari mağaza yer alıyor. Fitness alanları, hobi odaları ve terasta yer alacak havuz ile proje, sakinlerine keyifli bir yaşam vadediyor. Ayrıca proje, profesyonel ekipler tarafından verilecek olan laundering, bellboy ve house keeping ile standartların üzerinde bir hizmet sunacak.


İstanbul'un merkezinde

Esenyurt’un merkezinde hayata geçirilen Ncadde Ottoman, kolay ulaşımı ve merkezi noktalara yakınlığıyla öne çıkıyor. Proje, Ncadde Business ile Ncadde Agora arasında yer alıyor. Metrobüse 5 dakika mesafede konumlanan Ncadde Ottoman, Atatürk Havalimanı’na ise 15 dakika uzaklıkta bulunuyor. Alışveriş noktalarına yakınlığıyla dikkat çeken proje, Akbatı AVM, Torium AVM, Marmarapark AVM, 5M Migros, Real Hipermarket ile Bauhaus ve Koçtaş Yapımarket’e 5 dakika mesafede yer alıyor. 


www.ncaddeottoman.com            



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Yeni konut projeleri